Tatiana Grinkova

Тануча нічна маска для обличчя Nivea Make Up Expert Відновлення після макіяжу, з гіалуроновою кислот

Тануча нічна маска для обличчя Nivea Make Up Expert Відновлення після макіяжу, з гіалуроновою кислот

Сьогодні я вперше спробувала Танучу нічну маску для обличчя NIVEA Make Up Expert.

Перше, на що я хочу звернути увагу, - це легкий приємний аромат та гарна баночка з блискітками на кришечці.

Баночка закрита кришкою, під якою знаходиться захисна фольгована оболонка.

Консистенція маски легка, після нанесення на обличчя тон шкіри вирівнюється, шкіра стає свіжою, гладкою.

Я наносила маску тонким шаром, і моя шкіра поглинула її досить швидко. Маска не забиває пори і дуже добре живить шкіру.

Шкіра стає достатньо зволоженою, зменшуються ознаки зморшок, зникає тьмяний колір, шкіра виглядає більш здоровою і свіжою, маску не потрібно змивати, плюс у тому, що вона діє вночі, а вранці обличчя ідеальне.

Загалом, мені дуже сподобалась тануча нічна маска, рекомендую всім, хто хоче спробувати.