Mila Masiukova

Порівняння 2 відтінків мого улюбленого BB крему

Порівняння 2 відтінків мого улюбленого BB крему

Я вже писала більш детальний відгук на цей BB-крем. Зараз я хочу порівняти 2 різні відтінки та оцінити чи відрізняється крем і новій упаковці від старої. Старий допис можна почитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/30195/

В мене 2 відтінки:

1. Натурально-бежевий. Наскільки я розумію, зараз це відтінок 03 – light medium.

2. Світлий – відтінок 02 – light.

Перший мені підходить ідеально з середини літа до середини осені, а другим користуюсь в інший сезон, коли моя шкіра стає світлішою.

Порівняння 2 відтінків мого улюбленого BB крему

По текстурі вони однакові. Старий був на капельку жирнішим. Приємні, кремові, гарно розподіляються по шкірі. Можна розтушовувати як пальцями, так і спонжем. Виходить однаково добре. Можна міксувати, для отримання потрібного відтінку.

Фініш сатиновий, але зовсім без жирного блиску. Так як він підлаштовується під тон шкіри, то я б назвала Light більш універсальним. Але для смуглявої шкіри потрібен 03.

Досі вважаю цей ВВ ідеальним по співвідношенню ціни та якості. Він гарно вирівнює тон шкіри, маскує легкі недоліки. Завдяки spf-30 інколи можу не використовувати сонцезахист 50, наприклад коли погода хмарна з проясненнями або помірний УФ-індекс (до 3).

Ідеально підходить для чутливої шкіри.

Зверху використовую метеорити або іншу легку пудру-вуаль. На фото відтінок 02 з метеоритами Guerlain.