Яна Панько

Тестуємо догляд за волоссям від Loreal Professionnel #testmakeupclub

Тестуємо догляд за волоссям від Loreal Professionnel #testmakeupclub

Скажу чесно, побачити себе у списку переможниць розіграшу від Makeup.ua взагалі не очікувала, і була надзвичайно рада цьому)

Далі зрозуміла, що дана лінійка догляду від Loreal призначена для фарбованого та дуже пошкодженого волосся. З цього в мене є лише одне, дуже сухе та ламке волосся, чого я досягла за допомогою своєї любові до вирівнювача))

Хоч волосся в мене не фарбоване, але спробувати цю лінійку було цікаво, тож перейдемо до детального розгляду кожного з продуктів.

Тестуємо догляд за волоссям від Loreal Professionnel #testmakeupclub

Спочатку я звичайно ж прочитала відгуки про даний продукт, і, чесно кажучи, побоялась його використовувати, адже були коментарі, що шампуть дуже пересушує волосся, погано вимиває його, викликає лупу.

Але для мого волосся цей засіб підійшов ідеально: він (у моєму випадку) вимиває шкіру голови до скрипу, за 4 використання він не викликав лупи, розгладжує волосся, робить його м'яким, має приємний аромат, і найголовніше, з ним волосся залишається чистим довше.

Я власниця нормального типу шкіри голови, зазвичай мила волосся раз на 3 дні, а за допомогою цього шампуню мию тепер раз на 4 дні.

Однозначно задоволена!

Якщо з шампунем усе зрозуміло, то до даної сироватки є деякі питання. Чесно кажучи, не дуже зрозуміла, яка мета цього продукту, адже якихось значних змін після нанесення на волосся я, на жаль, не помітила.

Все що можу сказати - приємний легкий аромат, як і у шампуня.

А ось це - просто скарб! Ця маска робить справжню магію з волоссям: надзвичайно розгладжує його, робить м'яким та гладеньким, аромат просто вау, знаю, що не всім може сподобатись (особливо алергікам)), але я була просто в захваті, запах цієї маски є дуже стійким, у мене на волоссі тримається протягом 3х днів.

І, мабуть, саме цей "шимер", що на фото, надає волоссю гарненького блиску.

Ну і завершальний етап - незмивна маска. Результат дії цього засобу помітний одразу: розгладжує волосся, робить його м'яким, має також приємний аромат, і великим плюсом є те, що дана маска одразу може використовуватись і в якості термозахисту.

Так як я не люблю термозахист, адже з мого волосся він, зазвичай, робить "солому", то для мене варіант цієї маски - ідеальний.

Також важливим є те, що даний засіб не робить волосся "жирним".

Ось таке ми маємо ДО: сухе, ламке, посічене волосся.

А ось наше ПІСЛЯ: блискуче, гладеньке та "шовковисте" волосся.

Надзвичайно задоволена результатом даного набору, це знахідка навіть для нефарбованого, але пошкодженого волосся. Однозначно повернусь за повнорозмірними баночками шампуню та масок!)

Дякую за увагу)

Яна Панько
0
1
Підписки