Белявская Марина

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Вперше фортуна повернулася до мене потрібною стороною і от я власниця неперевершеного набору для тестування)

Я дуже рада потрапила на тестування саме засобів для волосся від L'oreal оскільки деякі продукти я дуже хотіла спробувати.

В середині я знайшла :

1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся

2. Професійну змивну сироватку для молекулярного відновлення структури волосся

3. Золоту маску для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся без обтяжений

4. Професійну не змивну багатофункціональну маску для відновлення структури пошкодженого волосся

Спочатку коли побачила об'єм в 100 мл то здалося що його вистачить на декілька разів. Але... Шампунь начебто концентрований, він дуже гарно піниться, на одне використання вистачить невеличкої краплини. Шампунь густий, перламутрового кольору. Аромат дуже приємний. Хоч і схожий на чоловічий, але це начебто пряний нішевий аромат з нотками цигарок, такий цікавий і лишається на волоссі. Очищуючі функції у шампуня чудові, він м'яко очищує шкіру голови, не сушить волосся, робить його блискучим та слухняним.

Другий крок- нанесення на волосся змивної сироватки.

Сироватка за консистенцією наче олійка, витрачається економно. Тримала її 5 хвилин та втирала у волосся. Аромат такий самий як і у шампуня. Не знаю, чи працює вона, оскільки далі наносила маску, але використовувати сподобалось.

Дівчатка, це просто вау!

Коли відкрила семпл то була вражена виглядом маски- вона дійсно золота та містить в собі блискітки ( шиммер). Її аромат просто божественний! Наче парфуми, при тому він ніжний квітковий, лишається на волоссі. Тримала маску 15 хвилин. Вона робить волосся неймовірним, розгладжує, робить блискучим, рівним полотном, кінчики рівненькі. Відчуття що побувала в люксовому салоні. Шиммер на волоссі частково лишається але він майже не помітний.

Як завершальний етап - нанесення не змивної маски на вологе волосся. Маска захищає структу від пошкодження, може слугувати в якості термозахисту.Наспраді переборщити з нею важко, будь яка кількість засобу відмінно розподіляється та поглинається. На волоссі лишається тонкий шлейф аромату притаманного для лінійки, він довго тримається.

Від використання лінійки засобів для волосся від L'oreal я отримала задоволення та неперевершений результат!

Волосся наче після салону: шовковисте, блискуче, гладеньке.

Впевнена що більшість придбаю в повнорозмірних об'ємах.

Дякую MAKEUP Club та L'oreal за можливість тестування!