Зволоження шкіри вдень та захист від сонця.
Денний крем CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF30
Беру його знову і знову. Адже він мені підходить для використання як spf(звісно, краще б більше , але краще мати хоча б мінімальний захист ніж ніякого). Хоча читала, що spf 15 блокує до 93% UVB-променів, spf 30- до 97%, а spf 50-до 99 %.
Тож цей засіб прекрасно поєднує в собі зволожуючий крем для денної рутини та захист від сонечка.
На весняно-літній період використовую кількість, яка видавлюється на довжину двох пальців. Крем наноситься добре, добре поглинається та не лишає сильного жирного блиску. Звісно, протягом дня, шкіра виділяє жир і стає трохи блискучою, але якщо наношу макіяж з матуючою пудрою, то це відбувається повільніше.
Крем приїхав до мене в подвійній упаковці(друга з українським перекладом), накладена поверх звичайної картонної.
Хочу акцентувати увагу на наявність помпи, вона є і на денному і на нічному кремі. Це супер зручно, гігієнічно, помпа дає можливість використовувати засіб до останньої краплі.
Також хочу зазначити, що засоби від CeraVe унісекс, тож цей крем підходить і чоловікам.
Формула крему гіпоалергенна та некомедогенная.
Крем не має аромату, бо він без віддушок.
По консистенції набагато густіший ніж нічний від цього ж виробника, має трохи жовтий відтінок, але це не помітно взагалі при нанесені. Він гарно поглинається.
Крем рекомендується наносити на шкіру обличчя та шиї. Такої рекомендації я дотримуюсь, тож рекомендую і очищати потім і обличчя і шию, бо засоби з spf треба гарно змивати.
Наразі я не експериментую і поки не хочу його змінювати.
У складі крему є вітамін Е, гіалуронова кислота, ніацинамід, кераміди, саліцилова кислота.
Подивимось детальніше склад?
▪️AQUA/WATER-вода.
▪️GLYCERIN-гліцерин.
▪️ISOPROPYL PALMITATE-емолент, складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової ▪️кислоти.
▪️ETHYLHEXYL SALICYLATE-санскрін.
▪️NIACINAMIDE-ніацинамід.
▪️PENTYLENE GLYCOL-безпечний зволожувач.
▪️BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL
METHOXYPHENYL TRIAZINE-нове покоління тонко дисперсних УФ фільтрів, захист від сонця.
▪️BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE-
УФ фільтр, сонцезахист.
▪️ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH-крохмаль кукурудзяний.
▪️ETHYLHEXYL TRIAZONE- сонцезахисний фільтр.
▪️POTASSIUM CETYL PHOSPHATE-емульгатор.
▪️DIISOPROPYL SEBACATE-емолент.
▪️ORYZA SATIVA CERA/RICE BRAN WAX-віск рисових висівок, регулятор вʼязкості.
▪️STEARIC ACID-Стеаринова кислота підвищує стійкість шкіри до зовнішніх несприятливих факторів, покращує її еластичність і надає бархатистість.
▪️CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP-кераміди-жири, які в нормі присутній в роговому шарі шкіри.
▪️CARBOMER-синтетичний полімер, загущувач.
▪️GLYCERYL STEARATE-емульгатор, емолент.
▪️CETEARYL ALCOHOL-Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач).
▪️TRIETHANOLAMINE-стабілізатор.
▪️BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE-емульгатор, кондиціонер.
▪️TRIETHYL CITRATE-триетиловий ефір лимонної кислоти, масляниста безбарвна рідина з дуже слабким фруктовим запахом. Розчиняється у воді середньо, поєднується зі спиртом, ефіром. Застосовується як антибактеріальна добавка.
▪️SODIUM HYALURONATE-гіалуронова кислота.
▪️SODIUM LAUROYL LACTYLATE-Капроіл/лауроіл лактилат натрію є сумішшю натрієвої солі ефірів молочної кислоти жирних кислот лауринової кислоти та капринової кислоти.
▪️MYRISTIC ACID-міристинова кислота.
▪️CHOLESTEROL-холестерин, ідентичний до шкіри емолент.
▪️PALMITIC ACID-ПАЛЬМІТИНОВА кислота,емолент, структуроутворювач.
▪️TOCOPHEROL-вітамін Е.
▪️CAPRYLYL GLYCOL-емолент.
▪️TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE
DISUCCINATE-хелат ,покращує ефективність консервантів.
▪️XANTHAN GUM-камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження.
▪️PHYTOSPHINGOSINE-структурна частина керамідів.
▪️ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER-регулятор вʼязкості.
▪️BENZOIC ACID-бензойна кислота, консервант.
▪️PEG-100 STEARATE-складний ефір стеаринової кислоти рослинного походження та поліетиленгліколю 100, використовується як основа в кремах, стабілізатор.
Коментарі (0)