OKazkova

Коштовності для шкіри

Коштовності для шкіри

Нещодавно я замовила цілу купу масочок для обличчя від Joko Blend (https://club.makeup.com.ua/looks/36497/) і в подарунок отримала альгінатну маску із золотом. Вчора вирішила потішити себе саме цією масочкою.

Виробник пише про неї так: “Альгінатна маска з золотом сприяє розгладженню зморшок та має ліфтинг-ефект. Колаген відновлює шкіру, запобігає передчасному старінню, надає пружність і еластичність. Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру, створює на її поверхні невидиму захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи. За рахунок активних компонентів та частого використання шкіра набуває свіжий, доглянутий вигляд. Маска підходить для всіх типів шкіри, особливо для зрілої”.

Подарункова масочка вагою 20g розрахована на одне використання, хоча пишуть, що можна й розділити на два😉 Міститься у пакетику з описом корисних властивостей масочки, інструкцією та складом.

Коштовності для шкіри

Склад на упаковці збігається зі складом на сторінці товару:

Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Colagen, Sodium Hyaluronate, Calcium Titanium Borosilicate (and) Iron Oxides (and) Tin Oxide (and) Titanium Dioxide, Parfume

Не знаю, де там золото, але забігаючи наперед скажу, що маска класна😏

Перед масочкою я зробила масаж зі шкребком гуаша та масажною сироваткою від SKINBAR. Залишки сироватки, що не ввібралися у шкіру, прибрала паперовим рушничком. Тобто шкіра перед масочкою була вже зволожена та підживлена. Читала, що дівчатка спеціально наносять сироватки перед маскою для кращого результату.

Перше враження після відкриття пакетику: дуууже приємний, ніжний, ненав’язливий аромат. Ретельно розмішала масочку з водою за інструкцією. Вона вийшла гарнесенька, сяюча і все така ж ароматна. Наробила фото і пішла наносити.

Почала зі щічок. Маска легко наносилася та розподілялася шпателем. А потім почала застигати. Я вже мала подібний досвід зі своєю першою масочкою від Joko Blend - гідрогелевою Super Green Hydrojelly Mask: https://club.makeup.com.ua/post/36671/. Тоді, через те, що я захопилася фото, масочка застигла ще до початку нанесення. Дівчата писали, що альгінатна маска застигає довше, тож я розслабилась і знову присвятила фотосесії забагато часу😅 Втім я все ж нанесла золоту маску на обличчя. На фото помітна різниця між масочкою на щоках (звідки починала нанесення) і на носі (коли масочка почала застигати). Тож хоч альгінатна маска дійсно застигає довше гідрогелевої, та все ж краще не влаштовувати тривалу фотосесію😂

Потримала масочку півгодинки. Вона дійсно дуже просто знімається, хіба що залишаються маленькі шматочки, які були нанесені тонким шаром і просто засохли. Але вони легко витерлись змоченим у воді ватним диском.

Результат мене приємно вразив:

✨ шкіра стала світлішою з рівнішим тоном

✨ звузилися та очистилися пори

✨ навіть висипання після цукерок стали ніби менш помітними

Після масочки я нанесла зволожувальну сироватку та зволожувальний крем від Mermade і дуже потішилась своєю ранковою б’юті-процедурою🥰

Протягом кількох годин, звісно, повернулися і сальні нитки на носі, і жирний блиск. Але матувальні серветки допомогли підтримати доглянутий вигляд шкіри. Тож я дуже задоволена результатом!

До речі, зараз на MAKEUP знову діє акція “Альгінатна маска з золотом у подарунок, за умови придбання продукції Joko Blend на суму від 399 грн” 😉

Дякую за увагу❤️