Українські спаркли, що закохують в себе з першого використання.
Привіт!
Як же я тішуся коли наших рідненьких брендів стає більше і коли косметика, яку вони випускають, не поступається зарубіжним виробникам.
Сьогодні хочу розповісти вам про український бренд спарклів ( та рідких дуохромних тіней ) VD cosmetics, амбасадором якого є я.
В цьому огляді поговоримо про текстури, про характеристики та подивимося макіяжі, які я робила з цими тінями. Ну що, поїхали? 😏
Наразі у асортименті VD cosmetics є дві лінійки зі спарклами - Metallic collection та Sparkling eyeshadow.
Поки що в кожній по три відтінки, але незабаром бренд буде поповнювати асортимент новими кольорами.
Sparkling eyeshadow - трійка дуохромів,
Metallic collection - спокійні по відтінках (але дуууже сяючи) рефіли.
Колекції мають різний фініш та текстуру - дуохроми трохи пластівцями і їх треба наче розтрати по повіці, а металічні спаркли більш гладенькі та однорідні, тож лягають щільним шаром (але можна нанести легенько, щоб отримати єфект окремих блискіток у макіяжі).
Обидві формули мені подобаються і я не можу обрати з двох улюблену, бо кожен рефіл по своєму дуже гарний та унікальний.
Що по стійкості
Спаркли мають трохи маслянисту сполучну базу, тож це треба враховувати. Якщо в вас є трабли з носінням кремових чи вологих текстур, то раджу використовувати базу під тіні для більшої стійкості або наносити спаркли на самофіксуючі кремові тіні.
На мені соло спаркли тримаються до п'яти годин, але хочу зазначити що маю жирний тип шкіри і на мені мало що може триматися до демакіяжу.
Існуюча на цей день палітра :
Дуохромні відтінкі - Пряна рута, Магія світанку та Чарівне зілля.
Спаркли-металіки - Золотий міраж, Місячне сяйво та Ванільні мрії.
Цікавий факт:
Дехто порівнює відтінок Ванільні мрії з популярним хайлайтером від Фенті, тож якщо хтось шукав дюп, можливо вам варто придивитися. Особисто в мене Фенті немає, тож порівняти його з біленьким спарклом VD не можу.
Що по переливах
Ті, хто слідкує за моєю макіяжною творчістю, знає - мені подавай дуохроми.
І тут спаркли VD мені дуже подобаються, бо кожен відтінок має переливи у два і навіть три кольори, не враховуючи колір самої бази.
Користуватися такими тінями легко - можна набирати тіні з тари одразу пальцем, можна використовувати силіконові спонжі. Зрозуміло, що пальцем то все буде переноситися на повіку щільніше та максимально яскраво, але якщо хочеться більш "прозорого" сяяння, то пензлем теж добре розкладати спаркли щоб були окремі блискітки.
Нажаль фото не передає і 8/ процентів блиску, переливів та іскорок які я бачу у житті, тож прошу повірити мені на слово - ці тіні неймовірно красиві.
Ціни.
Один відтінок з дуохромної трійки коштує 290 гривень, один металік - 300.
Пакування.
Також не можу не зазначити, що однушки йдуть у дуже гарному індивідуальному пакуванні, а посилочки виглядають естетично та зібрані з любов'ю.
Як вам такий формат тіней? Буду вдячна за ❤️, та залюбки обговорю з вами усі нюанси у коментарях 😊
Коментарі (0)