MAKEUP Club

Оновлення у MAKEUP Club

Оновлення у MAKEUP Club

Зважаючи на ситуацію та ваші коментарі, хочемо ще нагадати про першопочаткову ідею спільноти. MAKEUP Club – це ком’юніті для добровільних відгуків: чесних, незаангажованих та розгорнутих. Кожен ваш допис – це, в першу чергу, допомога іншим у виборі косметики. Ми цінуємо ваші старання, тому, окрім мотиваційної системи нарахувань, наша команда створює безліч розіграшів, тестувань, челенджів, аби кожен з вас відчував нашу любов.

Всі ваші звернення ми ретельно обробляємо та зважаємо на коментарі, проте хочемо нагадати, що спільнота має бути без хейту і проявів зневаги до інших учасників, креативної та технічної команди. Дякуємо за розуміння та підтримку дівчат, які полюбили MAKEUP Club, ростуть творчо та змінюються разом з нами.

MAKEUP Club – це відносно новий проєкт, який продовжує вдосконалюватися день у день. Ми розвиваємось, ростемо, змінюємось не лише в рамках ком’юніті, а й за його межами, оскільки на відвідуваність спільноти впливає і сам makeup.ua, де теж відбуваються позитивні зміни. Зараз ми на етапі покращення системи виведення контенту на сайт магазину, а отже – незабаром перегляди дописів та look’s можуть значно зрости.

Щодо поміченого вами падіння трафіку та, відповідно, переглядів. 22 лютого наш сайт був вилучений із Google Discover – персоналізованої стрічки новин Google, – проте ми вже виконали та продовжуємо виконувати ряд робіт для відповідності рекомендаціям Google. У найближчому майбутньому ми очікуємо повторної перевірки та повернення в Google Discover.

Оновлення на цей раз торкнулися і статистики. Ми вдосконалили алгоритм нарахувань переглядів, забезпечивши більш справедливу систему для кожного з урахуванням лише унікальних переглядів. Проте маємо і хороші новини для тих, хто чекає фінансової нагороди та мотивується лише цим. З початку травня ми підвищуємо виплати для користувачів за кожні 1000 переглядів особистих дописів чи looks: відтепер на твій рахунок у MAKEUP Club нараховуватиметься вже 60 грн, а не 40, як було раніше. Вивід коштів з вирахуванням податків згідно із законодавством залишається незмінним. На твоєму рахунку має бути не менше 1000 грн.

Також хочемо поділитись ще однією новиною: незабаром MAKEUP Club запускається у Польщі. Це новий крок, який ще раз демонструє, що краса не має кордонів. Тепер наша родина ще більша. Дякуємо тим, хто залишається з нами. Впевнені, попереду – нові досягнення.

Бажаємо ще більше натхнення! Залишайтеся з нами у гарному настрої та на позитивній хвилі.

MAKEUP Club
2.9k
Підписники
0