Олеся К...🐠

Колючка (Килимок масажний малий "Аплікатор Кузнєцова" №56)

Колючка (Килимок маса�жний малий "Аплікатор Кузнєцова" №56)

ПРИЗНАЧЕННЯ

Використовують при болях у м'язах , суглобах і хребті,при головному болю, стресі і проблемах зі сном, підвищених жирових відкладеннях, поганому венозному кровотоці, послабленні рухливості суглобів, зниженні працездатності тощо

Протипоказання

Є випуклі родимки, папіломи,бородавки та інші утворення (в місцях аплікації), дерматити й онкологічні захворювання.

Форми випуску

Аплікатор поставляється як розсипний (для самостійного пришивання на тканину), так і вже наклеєний на тканину,

Готові аплікатори поставляються різних розмірів і різного призначення( шийний,великий килимок з поролоном і т.п.) Принцип дії та ефект у них однаковий,

Зазвичай я використовую його для зняття втоми зі спини ( лопатки, шия, поперек).

. Щоб пристрій щільніше стикався з попереком, можна підкласти під аплікатор валик з рушника. Неприємні відчуття від голочок відчуваються перші 2 хвилини, потім звикаєш і зовсім перестаєш їх відчувати.Тривалість процедури збільшувала поступово. Починала з 5 хвилин, а потім доходила і до півгодини.

Які зміни я побачила при використанні:

Я стала спокійніше!

Менше стала боліти спина (невралгія).

Дійсно знімає головний біль!Полежавши на іплікаторі-головний біль зменшується або проходить!

Покращився сон.

Рекомендую аплікатор Кузнєцова . Це не панацея від усіх бід, але відмінна профілактика,