Iryna Inred

Мило DURU люблю з дитинства, хоча воно й не ідеальне

Мило DURU люблю з дитинства, хоча воно й не ідеальне

Запах морського мила Duru — мій найулюбленіший з усіх ароматів засобів гігієни. Від самого дитинства завжди радію, коли розпаковую новий брусок — тоді пахне найінтенсивніше, на всю ванну кімнату. Звісно, за життя я купувала і пробувала в гостях, в готелях багато різного мила, але для дому, для себе найчастіше обираю саме синьо-біле Duru.

Як використовую? Лише для миття рук. Купатися звикла з чимось рідким та інтенсивно пінистим. А от мити руки мені навпаки незручно рідким милом — то забагато витисну, то воно зісковзне до того, як встигну спінити. З бруском таких складнощів не виникає.

Чому не ідеальне? В порівнянні з багатьма іншими, мило Duru менше схильне до розкисання. Хоча це ще значно залежить від вологості навколо мильниці, та й від форми самої мильниці також. Я своє зберігаю на пластиковій сітчастій. Але навіть за таких умов деякі бруски з часом розпадаються навпіл по лінії з'єднання смужок. Не катастрофічно, тому що краї швидко згладжуються і просто отримуєш два вужчих мила. Але краще, коли воно залишається цілісним до кінця.

Ось так взяла зранку нове мило і написала йому майже оду))

Мило DURU люблю з дитинства, хоча воно й не ідеальне