Ірина

Тестую з makeup club туш O’BAYS Ultra Volume Mascara

Тестую з makeup club туш O’BAYS Ultra Volume Mascara

Буде невелика передісторія😂

В хороші часи долару по 8 гривень я купувала лише туші діор. Зі зростанням курсу валют перейшла на ланком, а потім почалась ера кабаре від вів‘єн сабо. Дешево та супер класний ефект. Інколи купувала щось від мейбелін та лореаль, але якось не йшло. Більш менш benefit roller lash підходило, але 800 грн і 200, тож різниці відчувається.

Зараз, з усім відомих причин, замість Вів‘єн Сабо шукаю щось нове.

Відкривши коробочку, побачивши упаковку відчуття були двоякі, з одного боку ось вона, нова туш на тест, а з іншого - якась упаковка не дуже. Потім подивилася на щіточку, силіконова, що мені подобається, але при цьому якась велика та габаритна.

Фарбуючи вії зрозуміла, що туш додає і класний об’єм, і подовжує вії. Навіть на моїх віях було насправді непогано. Єдиний мінус на той момент - не було підкручування. Плюс через велику щіточку незручно фарбувати нижні вії, але це теж терпимо.

Що не нормально, це те, що туш почала осипатися буквально через 2 години. Очі я не чіпала та навіть на вулицю не виходила, тому жалітись на вологу, дощ або сніг не варіант. Це об’єктивно поганий продукт та моя оцінка - 1 по п’ятибальній шкалі.

Ніколи не куплю і дійсно вдячна makeup за можливість тестувати та економити свої кошти. А ще, надіюсь, мій відгук вбереже і вміст Вашого гаманця

Тестую з makeup club туш O’BAYS Ultra Volume Mascara