Демчук Іванна

Подарунок від MakeUp

Подарунок від MakeUp

Для мене було великою несподіванкою виграти у конкурсі. Дуже вдячна MakeUp за таку можливість спробувати щось новеньке для себе. Не писала допис одразу ж після отримання боксу, оскільки хотіла протестувати отриману косметику і тоді вже поділитись своїми враженнями від отриманого подарунку.

У боксі я знайшла:

1.Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko Blend Perfect Vitamin Mix Filler

2.Бальзам-олія для тіла "Емолієнт-трансформер" Babe Laboratorios Balm To Oil (travel size)

3.O’BAYS Ultra Volume Mascara Туш з ефектом об'єму

4.Пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam

5.Високоефективний антивіковий концентрат потрійної дії Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum.

Першим я протестувала філер для волосся. Запах філера приємний. Після одного використання волосся було м’яким і блискучим. Але ефект не тривав довго. Думаю, якщо пройти цілий курс, як рекомендує виробник, вигляд та стан волосся від нього буде просто «Вау!».

Крем для тіла має приємний запах, особливо подобається легка консистенція крему (дуже не люблю жирні креми), добре зволожує мою суху шкіру, не приносить відчуття дискомфорту. Використовую його двічі на добу: зранку і ввечері. Мені підійшов на всі 100%, я задоволена.

Туш для вій гарно подовжує війки, не сиплеться, щіточка зручна. Головні критерії від мене ця туш пройшла.

Пінка для вмивання має зручну форму для використання, добре піниться та очищає шкіру. Але я маю суху шкіру, і на жаль, цей засіб мені не підійшов зовсім. Відчувається дискомфорт після використання, ніби шкіра стягується.

І за крем для обличчя важко щось сказати, оскільки мені його вистачило на три рази нанесення.

Демчук Іванна
2
Підписники
0