Iryna Inred

З матуючими серветками до спеки готова!

Ці маленькі чорні серветки у мене вже три роки, і ще кілька залишилося. Хоч в упаковці 100 штук, вона компактна, в будь-який клатч чи навіть простору кишеню на одязі поміщається.

Користувалася ними найчастіше, коли доводилося їхати в розжареному літньому громадському транспорті без кондиціонера. Лоб і підборіддя особливо потребували і просто серветок, і ось таких, матуючих. Зазвичай влітку я не користуюся тональним кремом і пудрою, але якщо серветками просто промокати макіяж, як і рекомендується на упаковці, а не протирати, то, певно ж, він залишиться непошкодженим.

Після використання face fresh paper oil control charcoal залишається легке відчуття припудреності. Зі шкіри зникає вологий (жирний) блиск. Навіть коли шкіра без макіяжу, важливо не терти, а ніби промокати обличчя. В особливо спекотні дні я витрачала по дві-три за один раз, адже вони маленькі і не вбирають вологу, як це робить звичайна паперова серветка. Тому, якщо піт буквально градом котиться, найкраще спочатку промокнути обличчя паперовою, а потім вже скористатися матуючими серветками.