Мілена

Маска Numero. Залишити не можна викинути.

Маска Numero. Залишити не можна викинути.

Маска яка взірвала всіх. Раніше тим, що всі були в захваті від неї. А зараз її хейтять за силікони у складі. То ж розберемось чи так це погано.

Приблизно рік тому в інтернеті багато "спеціалістів" стали казати, що силікони - це монстр, який вбиває ваше волосся. Але ж до цього скільки років всі користувалися засобами з силіконами та мали гарне, доглянуте волосся.

То ж силікони ніяк не впливають на стан волосся, на це впливають інші фактори ( температурний вплив сонця та фенів, плойок, ваше здоров'я та харчування, взагалі стан шкіри, нігтей, волосся та іншого йде саме з середини).

Що ж роблять силікони - вони закривають чешуйки волосся та роблять його гладеньким та розсипчастим. Ніякого погано або хорошо ефекту вони не несуть лише косметичний.

Але щодо силіконів на шкірі голови тут краще їх уникати або використовувати раз на 1-2 тижні( в залежності від частоти миття голови) шампунь глибокої очистки, бо на шкірі вони можуть забити сальні залози та призвести до більш швидкого забруднення шкіри голови

Щодо самої маски вона досить не погана, після неї гладеньке, розсипчасте, м'яке та блискуче волосся. Але на волоссі в нормальному - хорошому стані вона буде прям супер працювати навіть за 5 хвилин, а ось на фарбованому або хоч якось хімічнообробленому або просто пошкодженому волоссі гірше, тому тут треба витримувати довше.