OKazkova

Виконую пункт б’юті-плану

Виконую пункт б’юті-плану

У моєму б’юті-плані є пункт “Частіше робити масаж обличчя”. Ще декілька років тому в пориві ентузіазму купила шкребок гуаша та роликовий масажер, але ранкові лінощі взяли гору. Тож для виконання цього пункту я вирішила додати мотивації та придбала Масажну сироватку для обличчя з конопляною олією та екстрактом кави від SKINBAR. А за компанію взяла ще два засоби від бренду: https://club.makeup.com.ua/looks/34344/

Користуюся цим добром вже другий місяць і готова ділитися враженнями. Почну з сироватки😏

Що про неї пише виробник: “Інтенсивно зволожує і живить, забезпечує плавні рухи для ефективного й безпечного масажу, стимулює мікроциркуляцію крові, покращує барʼєрну функцію шкіри”.

Виконую пункт б’юті-плану

Сироватка має гарний та безпечний СКЛАД з натуральними оліями та екстрактами. В основі складу Каприлові Тригліцериди (Caprylic/capric triglyceride) - складні ефіри гліцерину з каприловою та каприковою кислотами, що пом'якшують шкіру, запобігають випаровуванню води зі шкіри, заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами, не комедогенні. Активні компоненти: конопляна олія 5% та екстракт кави 0,3%.

Компоненти, оцінені аналізатором як “Допустимо” та “Середня безпека” додатково позначені на зображенні: це парфум та C12-15 алкілбензоат (синтетичний інгредієнт, що пом'якшує та поліпшує текстуру).

ВИКОРИСТАННЯ. Вміст цілої піпетки виливаю на долоні, а потім долонями розподіляю по обличчю та шиї. Сироватка має маслянисту консистенцію та легко розподіляється. Аромат приємний (хоч якийсь не дуже натуральний), відчувається тільки під час нанесення сироватки і трошки під час масажу. Масаж роблю після ретельного розподілення засобу. Шкребок гуаша дуже легко ковзає по сироватці. На відміну від сироваток на водній основі, ця масажна сироватка не всотується і залишається на шкірі до завершення масажу.

Спершу я робила так:

✨ Вмилася пінкою від SKINBAR

✨ Нанесла масажну сироватку та зробила масаж

✨ Прибрала зайву сироватку паперовим рушничком

✨ Нанесла зволожувальний крем “No! Boring Days” від Mermade

Після рушничку шкіра залишалася м’якенькою та приємною на дотик. А з кремом - то взагалі ідеальне доглядове комбо. Супер м’якість🥰

А потім у мене з’явилася Ультра зволожуюча сироватка-бустер для обличчя від Mermade. Спробувала після масажу наносити і зволожувальну сироватку, і крем. Але разом із залишками масажної сироватки цього виявилося забагато для моєї комбінованої шкіри.

Тому порядок використання засобів змінився:

✨ Наношу масажну сироватку та роблю масаж

✨ Змиваю сироватку пінкою від SKINBAR

✨ Наношу тонік, зволожувальну сироватку та зволожувальний крем

Трошки шкода, що доводиться змивати масажну сироватку, та наразі не вигадала, як ще можна використовувати зранку і масажну, і зволожувальну сироватки😄 Мені дуже подобався ефект зволоженості та наповненості шкіри від комбо масажної сироватки зі зволожувальним кремом. Але навіть якщо змивати сироватку, то все одно маємо свіжу, тонізовану, пробуджену шкіру обличчя, готову до подальшого нанесення доглядових засобів, завдяки масажу.

Та НАЙГОЛОВНІШЕ: ця сироватка дійсно сприяє регулярним масажикам обличчя. Бо зовсім не хочеться ігнорувати зранку гарненьку скляну пляшечку, яка стоїть на поличці і дивиться на тебе в очікуванні😄 І, коли виконання ранкового масажу обличчя вже входить у звичку, то це займає зовсім небагато часу. Всього потрібно близько 5 додаткових хвилинок на збори зранку. Що ще дуже тішить: сироватка, як і інші засоби від SKINBAR, не викликала алергічної реакції.

Я не експерт у масажі. Щось десь прочитала, щось глянула на YouTube. Обрала для себе прийнятний варіант і акуратненько роблю. Тому не можу давати поради щодо технік масажу. А от порадити масажну сироватку - із задоволенням! Тож, дівчата, рекомендую Масажну сироватку для обличчя з конопляною олією 5% та екстрактом кави 0,3%👍

І дякую за увагу❤️