V-R-O-D-L-Y-V-A

Lady Speed Stick

Lady Speed Stick

Привіт Makeupclub 🖤

Хотілося мені почати і завершити цей огляд дезика фразою: "бузком і не пахне", але подумала, що це буде занадто писимістично. Тому що він має свої плюси і дуже приємні.

Якось у мене стався порив скупити продукти із запахом бузку, через це ця річ є в мене.

Lady Speed Stick - американский бренд антиперспирантов и дезодорантов.

Давно я його не бачила на прилавках магазинів, хоч цей бренд спробувала вперше. Мій чоловік був приємно здивований, коли його побачив у мене, понастільгтрував 😄

Звичайно ж, я трохи розчарувалася, що на бузок це не схоже, але дезик в цілому мені сподобався 😸

До нього у мене був дуже поганий досвід із такими продуктами. Всі вони дратували мою шкіру пахв і мене через це. Мої пахви все одно залишалися вологими, протягом усього дня свербіли і мені хотілося якнайшвидше прийняти душ. Але піт треба було якось усувати/маскувати, а відповідно, в моєму особистому досвіді, чимось жертвувати 😟 А саме моїм комфортом, самовідчуттям, якістю шкіри та настроєм. Продовжувала ними користуватися з надією, що вони якийсь відсоток мого поту блокують і прибирають його запах, але це було швидше самонавіювання. І скільки б я не пробувала бюджетних дезиків - усі вони були як один і нічим мені не допомагали, лише робили все гірше 😖

Мені з ним комфортно весь день, починаючи з того, як я його наношу з ранку до ранку наступного дня (довше я його і не носила). Більшість часу я його тестувала взимку. Зараз же, навесні, він все ж добре справляється зі своїми функціями, навіть у 26-ти градусну спеку. Використовувала його і при тренуваннях, ось тут уже гірше. Все-таки це не той засіб, який стане вашим рятівником при рясному потовиділенні. Відповідно можу зробити висновок, що і в пекло спеку він мене не врятує.

Відразу після нанесення він швидко засихає на шкірі і не доводиться довго чекати, щоб одягнутися. На шкірі він не залишає плівку, шкіра не стягується, на дотик ніжна та м'яка. Роздратування і пощипування немає. Я відчуваю легкий квітковий запах (не бузок) та комфорт. Білих слідів на одязі не помічала, навіть на чорному.

Протягом усього дня я не відчуваю того квіткового запаху, але запаху поту теж немає. Але я впевнена, що він не впорається з потом і його запахом у людей, у яких гіпергідроз. У мене його немає, але за спеки більше 26 градусів, працюючи цілий день, запах поту вже відчутний, та й волога в зоні пахв нагадує про себе.

Об'єм: 45 г. Я ним користуюся із січня цього року, щодня. Витрата дуже економна, в залишку ще дуже багато.

Упаковка із пластику, якісна, ніяких курйозів не відбувалося. Ззаду є подвійна наліпка з інфою по товару. За вагою дезик легкий, зручно укладається у долоню. Сам продукт викручується за допомогою горизонтального коліщатка внизу. Кольори дизайну приємні, око радіє, коли дивлюся на нього, як він стоїть у мене на поличці.

⚠️ Зауважте, що список інгредієнтів залежить від серії продукту. Актуальний перелік можна знайти на упаковці товару ⚠️

Чомусь складу у картці товару на Makeup немає 🤔, тому додаю сюди:

Elaeis Guineesis Kernel Oil, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex, Gly, Stearyl Alcohol, Cyclomethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Soybean Oil, PEG-8 Distearate, Parfum, Behenyl Alcohol, Citric Acid, Pentaerithrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Benzoate, BenzylSalicylate, Citronellol, Geraniol.

✔️ забезпечує надійний захист від запаху поту;

✔️ блокує процес виділення поту, не забиваючи пори;

❌ ефективний протягом 8-24 годин (залежно від погоди), а не 48 як заявляє виробник;
❌ легкий приємний квітковий аромат, але не бузку (а саме за цим критерієм я вибрала цей товар);

✔️ зберігає м'якість і гладенькість шкіри;

✔️ кремова консистенція, не залишає білих слідів на шкірі та одязі;

✔️ зберігає пахви сухими;

✔️ не подразнює і не викликає запалення.

Це перший продукт, який не дратує мої пахви, від якого моя шкіра не сохне і у хорошому стані. При цьому я почуваюся комфортно, не парячись, що від мене може погано пахнути в смажечку або за мокрі зони на одязі. Впевнена, що є більш надійні засоби, я навіть схиляюся до того, щоб вибирати максимально натуральні дезики, але цей продукт вважаю непоганим, у мене він залишив хороші враження.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜