Мій перший термозахист - від використання тільки приємні враження!

Мій перший термозахист - від використання тільки приємні враження!

Доброго дня, дорогі друзі!



Кілька місяців тому я познайомилася з таким продуктом як термозахисний спрей для всіх типів волосся від H.Q.Beauty. Я завжди сушу волосся за допомогою фена, але після того, як я зробила коротку стрижку, мені довелося користуватися феном двічі на день – увечері після миття волосся для стандартного сушіння, а вранці – для укладання. Я подумала, що це вже серйозне випробування для мого волосся і задумалася про покупку термозахисту. Раніше я не була знайома з таким продуктом, тож очі розбіглися, не знала, що вибрати. В результаті мій вибір припав на термозахисний спрей для всіх типів волосся H.Q.Beauty Keep Hair Color Thermal Protector. Упаковка засобу є пластиковим флаконом i об'ємом 100 мл. Оформлення просте та красиве! Розпилювач працює справно, видає засіб дрібнодисперсною хмарою.

Я наношу засіб на всю довжину волосся, особливу увагу приділяю кінчикам. Роблю більше 10 розпорошень щоразу. Спочатку я користувалася засобом двічі на день, перед кожним сушінням волосся. Зараз вже волосся відросло, і я користуюся засобом один раз на день.
Можу сказати, що термозахист став моєю корисною звичкою, зараз уже волосся не потребує постійного укладання, а термозахистом я так і користуюся, оскільки зрозуміла, що зайвої вона не буде.
Загалом, користуюся термозахистом я вже приблизно двох мiсяцiв, за цей час мені навіть не потрібно було стригти кінчики волосся, волосся виглядає здоровим і доглянутим.

Хочу відзначити такі переваги термозахисту:

- добре захищає волосся від дії фена;

- не сушить волосся;

- не склеює волосся;

- робить волосся легшим;

- полегшує розчісування;

- має приємний аромат.

Мінусів для себе я не виявила, моє перше знайомство з термозахистом виявилося дуже вдалим.

Мій перший термозахист - від використання тільки приємні враження!
Мій перший термозахист - від використання тільки приємні враження!
Новiкова Лариса
0
0