OKazkova

І знову компліменти продуктам SKINBAR

І знову компліменти продуктам SKINBAR

Нещодавно опублікувала відгук про масажну сироватку для обличчя від SKINBAR, що дуже мене потішила https://club.makeup.com.ua/post/38044/

Замовляла її разом зі ще двома продуктами від бренду. Тож сьогодні розповідаю про один з них - Пінку для обличчя антиакне з гліколевою кислотою і ніацинамідом.

Засіб являє собою рідину рожевого кольору, що міститься у щільній прозорій пластиковій пляшечці з кришкою. Пляшечка оснащена зручною помпою, що утворює гарну пишну білу піну.

І знову компліменти продуктам SKINBAR

АРОМАТ у цієї пінки неймовірний! Дуже ніжний, приємний, ненав’язливий. Пінка і так дуже комфортна у використанні, а з цим ароматом так взагалі супер😍

СКЛАД збігається зі складом на сторінці товару на MAKEUP.

Компоненти, оцінені аналізатором як “Допустимо” та “Середня безпека” додатково позначені на зображенні. Інші компоненти “Безпечні” та “Цілком безпечні”.

Аналізатор не знайшов тільки Mint (Mentha piperita) Hydrozol - це гідролат м’яти перцевої, який, згідно з інтернет-джерелами, відповідає за очищення та тонізацію шкіри.

Якщо підсумувати, що склад пінки є дуже пристойним, як для змивного засобу: містить безпечні компоненти для ефективного очищення та відновлення шкіри, і НЕ містить агресивних ПАР, парабенів та всякого такого.

Ну і найголовніше - ЕФЕКТ. Пінка ніжно взаємодіє зі шкірою. Не пересушує, але, звісно, вимагає подальшого нанесення зволожувальних засобів. Алергічних реакцій не викликає. А результат очищення можна подивитися на фото:

Гадаю, тут помітно, наскільки чистіше виглядають пори після пінки.

Користуюся нею вже другий місяць, 1-2 рази на день, щодня. Десь раз на тиждень використовую замість неї ензимну пудру від цього ж бренду, але для якісного очищення мені цілком вистачає і однієї цієї пінки.

Поки не помітила якогось впливу на жирність шкіри: ніс як блищав через годину-дві після вмивання, так і блищить✨ Тут, як завжди, на допомогу приходять матувальні серветки. Але пори виглядають охайніше, сліди після висипань (та й самі висипання) проходять ніби трошки швидше.

Мені дуже сподобалась ця пінка. Тішить все: і доступна ціна, і лаконічний дизайн, і аромат, і консистенція, і, звісно, якісне очищення. Гідний продукт! Тож рекомендую👍

І дякую за увагу❤️