Zera Khaibulaeva

Фарбування в домашніх умовах для брюнеток

Фарбування в домашніх умовах для брюнеток
Фарбування в домашніх умовах для брюнеток

Фарба від Syoss вже давно у моєму арсеналі у догляді за сивиною.

Я пробувала без аміачні фарби інших виробників , але наразі Syoss мій фаворит.

Нажаль, доводиться фарбувати відросші корені кожних 3-4 тижні, саме тому я обрала саме безаміачну, вона мʼякше фарбує волосся, не пересушуючи його. Звичайна фарба все-таки трохи сушить моє волосся, можливо вона б довше трималась, але відро ще коріння все одно раз на місяць вже потрібно фарбувати. Тож для домашнього використання я обираю саме безаміачну.

Фарбування в домашніх умовах для брюнеток

Останнім часом я брала відтінок 2-10, він ближче до чорного, але з теплим підтоном. Він гарно зафарбував сивину, але від нього важче відмити шкіру голови та місця, де фарба потрапила( лоб, вуха).

Тому я вирішила брати тон 3-10, він має меншу пігментацію, не так сильно лишає плями на шкірі, але орієнтовно на тиждень швидше вимивається.

Склад коробки:

▪️рукавиці, інструкція, маска, флакон-аплікатор з проявником та фарбувальний крем.

Я змішую фарбу у флаконі, для цього видавлюю крем у флакон з аплікатором і потрушую. Відламую носик і наношу фарбу з флакону одразу на корені волосся. Збираю волосся у пучок і витримую фарбу 20-30 хвилин. Змиваю двічі, вода дуже темна, наношу маску, трохи тримаю і змиваю.

В результаті волосся мʼяке, не пересушене, а саме головне- зафарбована сивина. Якщо підняти волосся, то можна знайти поодинокі непрофарбовані волоски( з відтінком 2-10 зафарбовується сивина краще), але мені цей теплий колір 3-10 приємніший.

Фарба не має різкого аміачного запаху, це давало мені можливість фарбувати б нею у вагітність( тут можна конкретно вам при вагітності чи ні- краще питайте в свого лікаря, я фарбувалась).

Мої потреби ця фарба задовільняє і відтінок мені дуже подобається, тому я рекомендую цю фарбу♥️

На фото можна побачити результат до та після фарбування.