✨Anastasiia Lukash✨

#transformationinmotherhood

#transformationinmotherhood

Не знаю чи робив хтось колись такий челендж, але ця ідея мені прийшла вже давненько🤭

Пропоную долучитися і іншим матусям🫶🏻

В цьому дописі я хочу розповісти трохи про себе, а саме про те - як і що змінилося в мені після того, як я стала мамою🤱

Почну з того, що в мене завжди була проблема - я не могла прийняти той факт що я мʼяка, добра, місцями наївна людина. Мені завжди здавалося, що якщо люди будуть бачити мене саме такою, то вони будуть цим користуватися. Тому я завжди на людях була такою b*tch girl😆

В моменті коли я була максимально вразливою то для більш серйозного вигляду пофарбувала волосся у чорний колір 🫠 (фото цієї бічюхи прикріпила🥲)

Коли почала зустрічатися зі своїм чоловіком то мене почало трохи відпускати. Я почала повертати свій колір волосся, фарбуватися не так сильно, але все одно я не могла вийти з того образу - дуже боялася 🫣

І ось, коли на світ зʼявився мій маленький бешкетник - я нарешті прийняла той факт, що бути мʼякою та доброю навіть на людях - це класно 🥰

Хоча іноді, моментами я ловила себе на тому, що я якось вороже могла дивитись на людей і тієї ж миті казала собі (гей, нащо ти це робиш, ти ж не така)

Це саме про прийняття себе такою, яка я є✨

Завдяки моєму синочку, побачила яка я є насправді і та якою я є - це не слабкість і не недолік, як я вважала раніше.

Тепер я навпаки хочу бути з іншими максимально собою🫶🏻

Але ті люди які колись мене образили назавжди в списку моїх недругів і пробачати те що зачепило мою душе я не хочу🤷‍♀️ (і я не вважаю це мінусом, це до того що я не святоша😄)

По-друге.

Мій син - моя найбільша мотивація💪🏻

З його появою я стала більш серйозною і відповідальною

І звісно сидячи зараз вже 1,5 роки в декреті - в мене вже горять руки починати розвивати себе та свою карʼєру. Тому що я хочу, дати своєму сину максимум, щоб він пишався мною і я була його гордістю (ох дівчата, пишу це і прям сльози навернулись🥹)

До його появи якщо чесно в мене не було якихось прагнень, я працювала собі в магазині солодощів і мене це влаштовувало, але зараз я хочу як то кажуть: "рвати і метати"😎

Висновок: я дуже вдячна долі, що в мене є цей маленький чоловічок, частинка мене яку іноді я бачу в ньому✨

Завдяки йому я вже навчилася новому і по іншому почала дивуватися на різні ситуації. І бачу як росте він а разом з ним і я🥰

Дуже дякую за увагу!💋