Hurska🩷

AVENE Cleanance Hydra

AVENE Cleanance Hydra

Вітаю 🫶

Хочу розповісти як на мене про супер крем для вмивання Avene Cleanance hydra.

Почну з предісторії - десь роки 2 назад спалила я обличчя гелем для вмивання однієї відомої фірми. Обличчя було як сухарик, боліло, пекло, і було дууже не комфортно. Шукала хоть якийсь засіб для вмивання аби ніжно очистив шкіру, і не зробив ще гірше чим є. Спочатку знайшла La Roche Toleriane крем- гель, він підійшов, обличчя відновилось, але з тих пір шкіра почала бути дуже чутливою. Я б залишалась на Ля Рош і далі, але помітила, що мені не вистачає очищення, і шкіра не досить добре виглядає, тому продовжила шукати щось краще. Далі був гель рожевий від Біодерми, який моя шкіра теж забракувала, потім пінка від Avene, вона підійшла чудово, але не економна, мені її вистачило на місяць. І ось НАРЕШТІ! я знайшла свою ідеальну "вмивачку" - Avene Cleanance hydra.

Цей крем для вмивання дбайливо очищує подразнену, проблемну, чутливу, замучену, обезвожену шкіру. Але він не підходить для зняття макіяжу, для цього є інші засоби.

AVENE Cleanance Hydra
AVENE Cleanance Hydra

Клінанс гідра крем очищує шкіру та водночас захищає чутливу шкіру, суху та подразнену внаслідок медичного лікування акне.

Термальна вода Авен та Декстрану сульфат заспокоюють подразнення та зменшують почервоніння. Завдяки його ліпідовідновлюючим властивостям, Клінанс гідра очищувальний крем забезпечує комфорт шкіри - можу погодитись з кожним словом.

  • Гліцерин в складі пом'якшує шкіру, створює бар'єр, що втримує вологу.
  • Міристоілглутамат натрія - це компонент для посилення піноутворення, також цей компонент надає шкірі шовковистість. Також він використовується для дитячих засобів, є некомедогенним та гіпоалергенним.
  • Коко-амфоцетат нормалізує мікрофлору.
  • Також в складі є масло ши, кокоса та жожоба.

Я використовую крем для вмивання зранку і вечері. Колір має білий, досить економічний, аромат стандартний для засобів Avene.

Як підсумок можу сказати, що засобом я задоволена на всі 1000% , буду купувати і далі, аби моя шкіра була задоволена ❤️