Hurska🩷

Avene Soins Essentiels Gentle Toner

Avene Soins Essentiels Gentle Toner

Вже досить довго я шукаю тонік, тонер, що зміг би ідеально підійти моїй обезвоженій, чутливій, місцями проблемній шкірі. Що тільки я не тестила - і Vichy (було відчуття сухості), і La-Roshe (відчуття наче просто водичка), і бюджетні варіанти, але все було " не тим".
Мої вимоги до тоніку були щоб шкіру не сушило, не стягувало, не було відчуття дискомфорту, печіння, щоб тонік заспокоював подразнення, почервоніння.

Прийшовши в аптеку, фармацевт порадила спробувати лосьйону від Avene, сказавши, -" ви ще подякуєте". Так і сталось. Я дуже вдячна ❤️

  • Флакончик пластиковий, прозорий, із зручною кришечкою, але кришечку я знімаю, і використовую дозатор-спрей - мені так зручніше, розпилення виходить мілкодисперсне, і лосьйону вистачає надовше.
  • Лосьйон складається з двох фаз - рідкої та силікатної (порошкової).
  • Об'єм становить звичні 200мл.
  • Аромат приємний, стандартний для засобів Avene.

  • Захищає: збагачений силікатами (похідними стеаринової кислоти), м'який лосьйон щодня захищає вашу шкіру. Формула без спирту підходить для шкіри будь-якого типу, навіть найчутливішої.
  • Заспокоює: термальна вода Avène з її заспокійливими властивостями та властивостями, що знімають подразнення, миттєво забезпечує комфорт Вашій шкірі - тут згодна на 1000%.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). FRAGRANCE (PARFUM). PEG-7 GLYCERYL COCOATE. PHENOXYETHANOL. SORBITOL. STEARALKONIUM HECTORITE. TRISODIUM EDTA. WATER (AQUA).

Лосьйон я використовую зранку та ввечері, після крему для вмивання Cleanance hydra, попередньо потрусивши флакон, щоб дві фази змішались, і консистенція стала однорідною, наношу на все обличчя і зону під очима, далі не чекаючи доки лосьйон вбереться наношу кремчик.
Як результат ніякої сухості не відчуваю, обличчя заспокоюється, жирної плівки немає.
Моя шкіра лосьйон полюбила❤️

Тому рекомендую спробувати якщо Ваша шкіра така як у мене 🤗