Заспокійливі пади Needly
Заспокійливий пад із минулої розпаковки. Вже встигла його затестити. Як результат? З фото 🫢
Пади виконані з натурального волокна і рясно просочені тонером (він прям плаває у ньому, тому залишки мені вдалося розприділити по багатьох ділянках тіла) зволожуючим з високим вмістом гідролату японського кипарису, завдяки чому вони підтримують водний баланс епідермісу. Також їх можна використовувати як маску для обличчя і наносити на ту область шкіри, яка потребує особливого заспокоєння.
Виробник - Корея.
Аромат майже не відчутний, не звернула на нього уваги.
Сам пад великого розміру та має гладеньку текстуру.
Особливості Cicachid Chilling Pad від бренду Needly:
- заспокоюють роздратований шкірний покрив;
- роблять епідерміс менш чутливим;
- м'яко відлущують відмерлі клітини шкіри;
- надають кожному покриву природне сяйво;
- не дратують епідерміс;
- мають протизапальну та омолоджуючу дію;
- мають нейтральний рівень рН.
Інгредієнти: алантоїн, вітамін е, гіалуронова кислота, пантенол, полин, центелла, цинк.
Аналізуючи інгредієнти, то дійсно присутні речовини, які повинні заспокоювати шкіру. Обрала ці пади через центеллу та пантенол в складі (обожнюю їх).
До складу продукту у мене нарікань немає. Але от повнорозмірний формат (70 шт) я б навряд придбала. Мені більш зручно інколи брати по 1 шт.
Щодо результату.
Що я помітила відразу, так це зволоження. Перше фото "До" зроблено одразу після вмивання (в мене ще останнім часом шкіра після цього етапу досить зневоднена, суха та роздратована). На ньому видно сухість та лущення поблизу губ. А от на фото "Після", коли нанесла даний пад, одразу помітила, що шкіра більш зволожена (думаю це завдяки гіалуроновій кислоті). Можливо ще злегка вирівнявся тон, але я особисто не помітила Вау - заспокоєння (з моменту нанесення до фото пройшло 15 хв). Це була вечірня рутина, тому можливо треба порівняти результат вже зранку.
Мій висновок.
Я ще придбаю цей засіб, щоб краще зрозуміти його дію. Але склад у нього чудовий. Тому рекомендую Вам його придбати та скласти своє враження 😊
Коментарі (0)