Інна ✨

Тінт для брів Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint 01

Тінт для брів Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint 01

Брови - це мій самий не цікавий та нудний етап макіяжу. Бо своїх волосків в мене не багато, вони світлі, вкладати там майже нічого, потрібно лише підкреслити форму. Багато років в мене був класний татуаж, з красивим теплим кольором, пасуючим до мого рудого волосся, якій мене цілком влаштовував і раз у пару років ми просто відновлювали його з моїм майстром. І я була цілковито счастлива. Фарбувала їх разом з волоссям у рудий колір фарбою і це було все, що потрібно для гарних брівок.

Але зараз відновити татуаж не маю можливості, бо майстер виїхала з України, а попасти аби до кого я не хочу. Залишки старого пігменту є, але дуже мало, і я вимушена домальовувати собі форму олівчиком. Тож ідея тінту для брів мене дуже зацікавила! Це ж дуже зручно - нанесла продукт по формі, яка потрібна, і потім ходишь весь день без додаткових маніпуляцій з красивими стійкими бровами.

Я придбала Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint у відтінку 01 світло-коричневий. Планувала використовувати його у ті дні, коли не фарбуюсь. Приємне пакування, зручний пензлик, якім можно добре нанести тінт по необхідній формі. Дуже, дуже сильно продукт пахне клеем! Він густий, гелевий, нікуди не тече, застигає на шкірі швидко, знімається плівочкою - як тінт для губ і залишає після себе колір. Здавалось, що ось він, мій ідеальний продукт для брівок!

Але я була дуже засмучена, бо той тінт, що лишається на шкірі, зовсім не стійкий! Перший раз я нанесла тінт і пішла на озеро. Я не купалась, просто находилась на сонечку. На мені не було нанесено нічого, крім цього тінту на чисту шкіру, а потім спф (обережно, щоб не потрапило на брови). І за пару часів на мені не залишилось навіть натяку на колір. Просто нічого, лише мої лисеньки залишки брівок. Тобто, якшо я ще буду нафарбована та підправлятиму макіяж матуючими серветками, цей тінт зійде ще швидше! Я використовувала тінт ще декілька разів - тримала його довше на шкірі, нашаровувала, але на стійкість кінечного результату це ніяк не вплинуло. Можливо, справа у тому, що в мене комбіновала шкіра і влітку вона прям дуже активно жирниться, тому тінт на мені не тримається. Але бажання користуватись заради такого недовготривалого результату в мене більше немає.

Дівчата, кто користується цим продуктом? Поділіться враженнями, як на вас стійкість впродовж дня? Бо бачу багато гарних відгуків, а я залишилась совсім незадоволена. Це не зробило мій макіяж брів швидким і красивим, я так далі і малюю форму олівчиком.

Якщо комусь підходить цей відтінок чі просто цікаво спробувати, безкоштовно поділюсь.

Тінт для брів Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint 01
Тінт для брів Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint 01