Hurska🩷

Квітневі викидушки

Квітневі викидушки

Вітаю girls 🫶

Назбиралось у мене за квітень порожніх баночок не багато, але "шось такі є" 😀

Цінова категорія різна, щось своїх грошей не вартує, а щось буду купувати знову і знову👍

Одразу обмовлюсь, що я обожнюю Kerastase, цей бренд воскресив моє волосся після того, як воно безбожно випадало 🤷

Що каже виробник?

"...Шампунь-ванна перешкоджає випадінню, дарує свіжість та чистоту локонам"

Особливості Kerastase Densifique Bain Densite Shampoo:
- формула на основі молекули стемоксідін, яка здатна пробуджувати сплячі волосяні фолікули, відновлювати ріст волосся і збільшувати густоту;
- зміцнює волосся від самих коренів, надає волоссю щільність та пружність;
- робить волосся помітно більш наповненим і густими;
- звабливий елегантний аромат, який огортає волосся неймовірно привабливими нотами".


Що маю по факту?

Шампунь мені сподобався, робить волосся жорсткішим і за рахунок цього, ніби відчувається, що волосся стає густішим. Але не всім такий ефект може сподобатися. Коли я його купляла, в першу чергу я розраховувала, що шампунь розбудить мої сплячі волосяні фолікули і волосся почне рости. Я не розчарувалася, тому що вже через два місяці в мене на голові вже з'явився маленький пушок з нового волоссячка. Але єдине, що мені не дуже подобається в цьому шампуні, то це його аромат, але то таке. Ще дуже великим плюсом цього шампуню є те, що з ним волосся не так швидко брудниться. Якщо я мию голову зазвичай через день то використовуючи цей шампунь могла 2-3 дні ходити з чистим волоссям. Лупу не викликав, волосся не сушив.

Однозначно рекомендую цей шампунь тим, хто теж хоче відростити нове волосся.
Буду цей шампунь повторювати коли знову буде повертатися випадіння.

Що каже виробник?

"...Зміцнює структуру волосся;- підвищує пружність і еластичність;- зберігає укладання за будь-яких погодних умов;- має тривалий ефект протягом 24 годин;- насичує вологою і зберігає її всередині;- надає антивіковий вплив;- відновлює захисний бар'єр;- стимулює регенераційні процеси;- нормалізує гідроліпідний баланс;- захищає від впливу вільних радикалів;- забезпечує надійний термозахист;- пом'якшує і розгладжує лусочки;- попереджає ламкість і сухість;- не обтяжує волосся, полегшуює розчісування."

Що маю по факту?

Цей термозахист підійде вам якщо, у вас своє волосся блискуче, живе, зволожене, наповнене, тоді він ще більше підкреслить це. А на моєму волоссі взагалі я не побачила ніякого результату окрім того, що стандартно волосся добре розчісується ну і аромат - він просто розкішний ❤️

Мені навіть здалося, що з використанням цього тормозахисту волосся ніби підсушується і стає неслухняним. Структура термозахисту водяна, силікониста, по волоссю розподіляється легко. Вважаю, що в Kerastase є більш дієві термозахисти.

  • Від погодних умов волосся він не захищає, зволоження ніякого він мені не дав, як він надає антивіковий вплив я навіть уявити собі не можу.
  • Відновлення моєму волоссю він ніякого також не дав хоча користувалася ним 9 місяців.
  • І на мою скромну суб'єктивну думку за такі результати ціна цього термозахисту завищена 💰

    Більше не куплю, адже як я вже вижче зазначала в Kerastase є більш дієві термозахисти.

Що каже виробник?

"...Крем проти почервоніння Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream - це саме той засіб, який вам потрібен!Навіть якщо на шкіру вже зробили свій вплив негативні фактори, даний крем допоможе позбутися від них і запобіжить появі нових. Окрім усього іншого, засіб нейтралізує появу судинної сітки завдяки запатентованому комплексу «Розактив». Натуральні компоненти заспокоюють та зволожують шкіру, роблять її більш ніжною..."

Що маю по факту?

Для моєї шкіри цей крем виявився суцільною катастрофою. 😵Ним я користувалася всього тиждень але, після нього я приводила обличчя "до тями" близько двох місяців. Він настільки мені забив пори, що неможливо було дивитись на себе в дзеркало. При тому що я давала цьому крему ще один шанс і історія повторювалася.

Моїй шкірі він не підійшов категорично, на рахунок боротьби з почервоніннями, то я не помітила щоб вони зникали чи заспокоювались.
Кожна шкіра реагує по-різному, моя дала такий результат.
Купувати чи ні кожен вирішує сам але я ніколи в житті цей крем купувати більше не буду 🤮

Що каже виробник?

"...Дерматологічна сироватка професійної команди фахівців французького бренда La Roche-Posay вирізняється потужними відновлювальними і розгладжувальними властивостями. Дія засобу зумовлена наявністю в складі вітаміну В5 і двох видів гіалуронової кислоти."

Що маю по факту?

Ця сироватка - моя любов 🩵

Особисто для мене це супер крутий продукт. Вона дуже класно зволожує шкіру, з нею шкіра швидко відновлюється, стає плотнішою, усуває подразнення, дискомфорт, із нею моє обличчя стає свіжішим. Я її використовувала в найтяжчі періоди для моєї шкіри, всі рази вона вона відмінно справлялася зі своєю задачею по відновленню. Що стосується впливу на зморшки, то вона добре прибирає дрібні зморшки, робить мою міжбрівку не такою вираженою. Серед сироваток la roche я її більше всіх обожнюю. Окремо кайфую від її аромату. Мені її вистачає на місяці три.

Наразі купила вже новий флакончик, і буду продовжувати купувати її знову і знову тому, що це мій коханенький супер - засіб.

Що каже виробник?

"...Фахівці бренду La Roche-Posay створили заспокійливу сироватку, формула якої активно впливає на регенерацію, пом'якшення та загоєння епідермісу, схильного до алергії, чутливості, сухості і подразнення. Засіб допомагає зміцнити бар'єр, а також захистити шкіру від впливу зовнішніх агресивних чинників..."

Що маю по факту?

З цією сироваткою вже не так весело. Що вона там мені заспокоювала пом'якшувала я так і не зрозуміла 🤷

Я ніякого результату не помітила, тому вдруге купувати не буду. Вважаю, що таких грошей вона не коштує, тим більше за такий маленький об'єм, і такий скромний результат. Є більш дієвіші та результативні сироватки.
Як я завжди кажу - "на один раз погратися то піде".

Що нам каже виробник?

"...На щастя, фахівці бренду Avene вже розробили унікальну формулу, яка забезпечить інтенсивне відновлення, зволоження і захист шкіри. Крем-гель Hydrance наповнює епідерміс вологою і утримує її всередині протягом тривалого часу. Шкіра стає сяйною, гладенькою і шовковистою на цілий день. Усе завдяки запатентованому комплексу активних компонентів Cohéderm™, що налагоджує процеси гідратації та заспокоює запалення".

Що маю по факту?

Цей крем - гель ще одна моя любов🔥

Це вже моя третя баночка, але зрозуміла я його не одразу, але потім між нами сталася любов. Мою шкіру він дуже класно зволожує, прибирає відчуття стягнення, сухості якщо такі є, ось з ним я можу сказати, що моя шкіра максимально заспокоюється. Текстура легесенька, водяна, рівномірно розподіляється, немає тяжкості на шкірі. Іноді я використовую його як нічну маску, і на ранок шкіра дуже зволожена, без заломів, та відпочивша.
Особисто для мене ознакою хорошого крему чи крем-гелю, який добре підходить моїй шкірі є те, що з ним у мене не проявляється пероральний дерматит. Він турбує мене вже багато років, і тому підібрати крем, щоб його не привокував мені завжди дуже складно. Цей крем - гель підійшов мені ідеально, він приборкав мій дерматит, і тому я буду його купувати знову і знову. А ще він економний, і в наборі йде лопаточка (дрібниця але приємно).
Взагалі косметика aven підходить моїй шкірі найкраще всього.

Що каже виробник?

Це чоловічий бальзам після гоління для чутливої шкіри.

Що маю по факту?

Не дивлячись що це чоловічий бальзам після гоління користуюся ним я. Він мені ідеально підходить після процедури депіляції зони бікіні. Шикарно заспокоює подразнення, якщо потрапляє на слизову то ніяк не впливає на неї, ніяких побічних реакцій не було. З ним моя шкіра дуже швидко відновлюється. Що стосується ефекту охолодження то він не такий виражений як може здатися. Я б сказала надає легкої свіжості.

Буду купувати і надалі.

Що каже виробник?

"...Vichy Liftactiv Collagen Specialist розроблений на основі інноваційної технології, яка об'єднала два види пептидів і похідну вітаміну С. Такий склад миттєво покращує рельєф і підвищує тонус епідермісу. Під час регулярного застосування зменшується кількість зморшок і підтягується овал обличчя".

Що маю по факту?
Крем мені категорично не сподобався та не підійшов. Придбала його, щоб прибрати тьмяність, покращити рельєф, і підвищити тонус після зими - все як і зазначає виробник. Натомість отримала просто сухе обличчя яке було покрите білим тальком. Перше, що "кидається в очі" то це те, що при відкритті баночки відчувається яскраво виражений аромат спирту. Від того і виникає сухість обличчя. Повторювалися це три дні поспіль, тому вирішила надалі ним не користуватися. Не знаю можливо, це якась моя індивідуальна особливість або реакція на цей крем але подарую його сестрі (він їй підійшов), і більше його купувати не буду.

До речі така сама ситуація з нічним кремом із цієї самої серії. Так само не підійшов, сушить обличчя, такий самий аромат спирту яскраво виражений, вночі шкіру ніяк не зволожує і ніяк за нею не доглядає.

Так само купувати більше не буду.

Сподіваюся що мої відгуки були корисними, дякую що дочитали до кінця ❤️
Всім краси🤗