Poi

Улюблені пробники

Улюблені пробники

Сьогодні хочу поділитись своїм враженням про новий для мене бренд Abib. Це доволі популярний корейський бренд.

На сайті було небагато пробників- пінка, тонер та диски для обличчя. Я взяла пінку та диски.

• Почну з очищувальної пінки для проблемної шкіри.

Вона містить саліцилову кислоту, екстракт центелли азіатської та гуттуїнії. Має заспокійливу та відновлювальну дію, запобігає появі запалень. Має низький pH.

Додаю повний склад

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Houttuynia Cordata Extract, Coco-Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Butylene Glycol, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Glyceryl Stearate SE, Potassium Cocoyl Glycinate, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-67, Tromethamine, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Одного пробника мені вистачило на чотири рази, у ньому 1,5 мл. Пінка гарно пінеться та очищає обличчя, не стягує та не подразнює. Шкіра після неї гладка та рівномірна. Висипів чи почервонінь в мене не викликала, а на старі висипи ніяк не вплинула(бо використовувала всього 4 рази). Єдине що не сподобалось, то це аромат, як на мене він дуже неприємний, ніби якесь господарське мило або щось таке. Але це можна пробачити, зважаючи на гарну дію продукту.

В цілому пінка мені сподобалась і скоріш за все я потім придбаю повнорозмір.

• Диски (педи) для обличчя. У пробнику 2 педи.

Вони містять екстракт гуттуїнії, гіалуронат натрію, трегалозу, вітамін е, кофеїн.

Мають протизапальну дію, заспокоюють подразнення, зволожують шкіру.

Склад

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Houttuynia Cordata Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Hydroxyethyl Urea, Allantoin, Trehalose, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Hydroxyacetophenone, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tocopherol, Biosaccharide Gum-4, Caffeine, Xanthan Gum, Disodium EDTA

Я використовувала ці диски після вмивання замість тонеру(цей продукт не потребує змивання), потім наносила сироватку та крем. Мені вони сподобасись. Шкіра після них зволожена, ніякої липкості немає. Запах ледь вловимий не різкий. Особисто мені одного диску було забагато, він гарно просочений рідиною(тож можна розрізати його на дві частини).

Поділіться своїми враженнями, якщо користувались косметикою Abib.

Улюблені пробники
Улюблені пробники