Пані Валентина

Mayur. Органічний догляд та з чого все почалося

Mayur. Органічний догляд та з чого все почалося

Привіт, дівчата та хлопці:) Нумо знайомитись!

Одразу зазначу, що я не косметолог та не перукар (на жаль), я-звичайна жінка, яка приділяє багато уваги догляду за шкірою, волоссям, тілом та організмом взагалі. В моїх статтях я поділюся своїм багатим досвідом з використання органічної косметики рідних виробників, фарбування волосся, вживання корисних добавок, тощо.

Отже, з чого почався мій бьюті шлях та чому я обираю саме українську косметику.

Розкажу трохи про свої зовнішні дані, щоб ви розуміли з чим я маю справу))

Волосся фарбую в червоні віддтінки 13 років поспіль , воно пряме та слухняне, тож років з 6 тому я вирішила зробити біозавивку. Як я потім вже зрозуміла, що "біо" в цієї процедури тільки в назві тож моє волосся через півроку було схоже на віник, яким бабуся гоняє котів во дворі. Я котів дуже люблю то ж із віником не хочу мати нічого спільного тому вирок моїй зачисці, довжиною до талії, один-каре. Не треба боятися цього слова, дівчата, адже для мене це стало стартом пошуку якісного догляду за волоссям, який працює і зараз.

Зізнаюсь, я довго "рилась" на Makeup в пошуках догляду. Треба зазначити що шукала я саме українську продукцію адже я впевнена, що ми-українці можемо робити і робимо не гірше, та деколи навіть краще, за європейців та корейців. Та одного разу Бог зжалівся наді мною і я натрапила на бренд Mayur. Склад органічний, український виробник, не тестується на тваринах, вартість дуже бюджетна та я спробувала.

Тож, переваги шампуню та кондиціонера:

1. Приємний натуральний аромат, який залишається після миття

2. Достатньо густа консистенція, яку легко дозувати та наносити

3. Економічна витрата шампуню за рахунок щільної піни, яка утворюється при митті

4. Свіжість шкіри. Через декілька тижнів я помітила, що звична необхідність мити голову через день відпала. Моє волосся та шкіра голови виглядають свіжими навіть на 4й!!! день

5. Саме головне: стан волосся:

Легке розчісування +

Блиск-сяйво +

Свіжість декілька днів +

Лупа -

Посічені кінчики -

Тьмяність -

Ламкість -

Минуло кілька років та я й досі люблю ці засоби та час від часу користуюся ними. Це мій щирий рекомендасьон для вас.

Є питання? Потрібна порада? Велком у коментарі.

P.S. планую "заспамити" Makeup Club своїми статтями, тож, якщо вам сподобалось буду вдячна за коментарі :)

12 лютого, 2023
Пані Валентина
12 лютого, 2023