Viktoria_Ilnytska

Гідрогелева маска Cornflower Glow Joko Blend

Привіт-привіт💗

Ні для кого не новинка ці гідрогелеві маски, і особливо від українського бренду JOKO BLEND🙌🏼

Дуже багато позитивних відгуків було про ці масочки, мені теж стало цікаво як вони працюють, ну і звичайно ж не могла пройти повз них, так як сама структура і замішування мене ну дуууже зацікавили😁

Призначення:

зволоження, заспокоєння, проти запалень

Тип шкіри:

чутлива, комбінована, жирна

Активні інгредієнти: альгінат натрію, Perfection Peptide P3, пелюстки волошки, екстракт волошки.

• альгінат натрію в складі маски зміцнює клітини колагену, звужує пори, нормалізує жирність шкірних покривів, відновлює водний баланс;
  • Perfection Peptide P3 активізує оновлення шкіри, сприяє зменшенню зморшок і надає шкірі природне сяйво;
  • пелюстки і екстракт волошки вирівнюють тон, повертають шкірі пружність і еластичність, сприяють звуженню і очищенню пор;
  • рекомендується використовувати маску 1-2 рази на тиждень курсом до 10 застосувань;
  • підходить для косметологів, салонів краси і домашнього використання;
  • для посиленого ефекту перед нанесенням маски рекомендується використовувати сироватки з серії Hyaluronic Acid Gel або інші гелеві сироватки;
  • в комплексі гідрогелева маска надає шкірі матовість і свіжий рівний тон. Підходить для проблемної та жирної шкіри.

Упакування стильне та дуже зручне, з легкістю відривається стрічка.

По структурі це порошок, схожий на пудру, з квітами волошки😍 Це так гарно і що цікаво - вони якісно збереглись, адже не сухі 🙌🏼

Аромат одразу нагадав аскорбінку😊

20-ти грамовий вміст розбавила, як зазначено в інструкції з теплою водичкою 70 мл. Далі ретельно та швидко розмішавши, нанесла на обличчя товстим шаром🤍 Зазначено додатково, що можна наносити й на очі, але оскільки я робила це сама, вирішила, що обійдусь й без цього😅

Час витримки 20-25 хв, я тримала 20 хв.

По відчуттям масочка легко лягає не розтікається, бо одразу починає застигати;

🤍Не стягує в процесі шкіру обличчя;

🤍Не щипає, просто працює собі поки я відпочиваю

🤍Маска неймовірно легко відходить, знімала від підборіддя до чола, залишки змила водою🙌🏼

🤍Одразу після зняття, обличчя сяюче, свіже, навіть не хочеться його торкатись

Раджу власницям комбі/жирної та чутливої шкіри обличчя🙌🏼

16 травня, 2024
Viktoria_Ilnytska
16 травня, 2024