Бурсова Таїсія

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Всім привіт! На днях, MakeUp мені надіслали нову косметику від LAMEL для тестування. Я вже все спробувала та готова поділитися своїми враженнями.

У наборі були:

  • Подовжуюча туш для вій з ефектом накладних вій LAMEL Make Fly Lashhh Mascara.
  • Румʼяна LAMEL Make Up Cheek Colour New у віддінках 407, 408, та 409.

Ці продукти - справжня знахідка для мене. Вони поєднують в собі компактність, що дозволяє легко носити їх з собою, та доступну ціну, що робить їх ідеальним вибором для щоденного використання.

Почну з туші. Вона має дуже зручну силіконову кисточку, яка ідеально розділяє кожну вію, та вони не склеюються протягом дня. Її яскравий чорний колір надає віям ефект накладних, створюючи виразний погляд. Вона не осипається протягом дня, не створює комків, легко змивається, та не щипає очі, що робить її дуже комфортною у використанні.

Наступною приємністю для мене стали румʼяна. Вони дуже пігментовані, але при нанесенні на щічки створюють легкий ніжний і природний відтінок, та не обтяжують макіяж. Для досягнення ефекту легкого рум'янцю потрібно зовсім трошки продукту на пензлик. Вони легко розтушовуються, та мають високоякісну шовковисту текстуру, яка не забиває пори. Завдяки чудовій стійкості вони забезпечують довготривалий ефект і тримаються протягом годин на щічках. Особисто моїм фаворитом став відтінок 408 Plum. Він стриманий, ніжний і дуже елегантний.

Дякую, MakeUp, за можливість ближче познайомитись з брендом та відкриття нових продуктів для щоденного користування <3

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub