#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Дуже цікава тема розіграшу. Трохи сумнівалася чи дописувати, адже у нашому місті немає даної спортивної мережі. Але, надихнувшись дописами дівчат, які у такій же ситуації, як і я, вирішила, що мій допис теж має бути тут. Маю велику надію, що нікому не стану завадою у розіграші призів.

Отож, я і велосипед. Цікава історія нашої дружби, можливо для когось стане мотивацією.

Перший і останній, як я довго думала, велосипед з'явився у мене мабуть у три роки. Це був триколісний велосипедик, подарунок на День народження. Довго я на ньому не каталася, бо росла швидко і почали не поміщатися ноги)). Все.

Більше я велосипедів не мала, на чужих не каталася.

У 2020 році ми купили більший велосипед для сина і одного дня я вирішила просто спробувати чи зможу їхати. Це у віці 45 років. Змогла. Як на диво. Не впала. Тішилася, як мала дитина. І з першого разу підсіла. Як на наркотик. Довелося синові купляти інший велосипед)).

Відтоді, як тільки погода дозволяє, я кручу педалі. Звісно без фанатизму, бо спеціальної підготовки немає. Але, щоразу я кайфую, як вперше. Відчуваю, що живу! З'являються сили, яка б змучена не була!

Отож, дівчата, ніколи не пізно почати те, що приносе вам користь і задоволення! Мотивуйтеся самі і мотивуйте інших! Наснаги вам і терпіння! Здоров'я у душі і тіла! Побачимось на велодоріжках!