Інна ✨

Макіяж з подвійною стрілкою

Макіяж з подвійною стрілкою

Полюбляю носити стрілки влітку, особливо якісь незвичайні - кольорові, глітерні чі подвійні. Це завжди виглядає ефектно і пригортає увагу оточуючих.

Зірка макіяжу на фото - підводка з магазину *А, яку я випадково побачіла вже біля каси і взяла суто наробити прикольних фоточок, бо мене зацікавив колір. Не планувала, що буду нею серйозно користуватись. Але вона виявилась такою класною, яскравою, пігментованою, з крутою щільною текстурою, що я не можу їі замініти нічим вже трете літо! Бо стілки виходять за 2 рухи, вони супер-стійки, не тріскаються до самого вечора навіть у дуже спекотні дні. Трошки підводка вже стає густішою, ніж була у момент покупки (ну як би третий рік користуюсь!), але це легко вирішують пару крапель раствору для лінз. Формула така, що застигає у плівочку, але вона навіть особо не стігує мені повіко.

Смішно, але я увесь цей час шукаю таку саму або я б купила в інших кольорах, але більше я таку підводку не бачіла у продажі. Це мабуть моя найвдаліша бюджетна знахідка серед усієї моєї косметики, на яку я спочатку взагалі не покладала ніяких надій.

Дівчата, порадьте, будь ласка, варіанти кольорової підводки подібного відтінку, бо ця колись вийде з строю, а я поки що ничого такого ж яскравого не бачіла. Цього літа я вирішіла, що не буду знов перекуповувати кольорові підводки від Глем Бі, хоча мені там і дуже подобаються деяки кольори (бірюзовий і лавандовий дуже красиві і самі легки для користування), але я не хочу тіх танців с бубнами з їх капризною формулою.

Макіяж з подвійною стрілкою