valentynaa

Танці #Sportlifemakeupclub

Танці #Sportlifemakeupclub

В дорослому житті танцями я займалася в фітнес клубі. Йшла я туди заради силових занять але у вартість абонементу виходили також групові заняття і всі мені дуже радили відвідати їх. Я спробувала заняття у різних тренерів і обрала для себе декілька направлень які мені сподобалися найбільше, а саме - мортал комбат, баланс, степ та звичайно що танці. Займалася я у трьох тренерів і всі види танців були різні. Від спокійного сеншуалу до запального джаз фанку.


Кожне заняття для мене це такий собі спосіб релаксу після важкого дня. Так, це фізичні навантаження але ти відпочиваєш морально та емоційно.


Я завжди була такої думки, що якщо у тебе поганих настрій, після роботи чи після навчання і для того щоб не виплескувати свої негативні емоції на своїх близьких та рідних вдома, набагато краще одразу прийти та позайматися спортом і скажімо так "охолонути".


Танці як спосіб відволіктися


Перший місяць повномасштабного вторгнення наш фітнес клуб не працював і я як зараз пам'ятаю перше заняття на яке я одразу прийшла після відкриття. Ці незвичні відчуття, заклеяні дзеркала, мало людей і всі були розгублені, адже наші заняття завжди проходили дуже весело а тут наче було зовсім не до веселощів, але вже після заняття стало набагато легше. Я рада була що хочаб на годину часу я маю змогу відволіктися від тривожних думок, не тримати постійно в руках телефон щоб бути в курсі всіх останніх новин. Саме заняття танцями на той період часу дуже допомогли мені " не з'їхати з глузду" як би то не звучало.


Зараз я маю досить тривалу перерву від занять з певних причин але я з нетерпінням чекаю той момент коли зможу повернутися знов!

Танці #Sportlifemakeupclub
Танці #Sportlifemakeupclub
Танці #Sportlifemakeupclub
Танці #Sportlifemakeupclub
Танці #Sportlifemakeupclub
Танці #Sportlifemakeupclub