☕️ Karina ☕️

Мій must have для відновлення шкіри

Формула засобу, що відновлює захисний бар'єр пошкодженої або роздратованої шкіри всієї родини: для немовлят, дітей та дорослих (досить універсальна річ - за це плюсик).

Ефективність доведена при багатьох показаннях: від незначних щоденних проявів подразнення до станів шкіри після естетичних процедур. Висока переносимість. Підходить для чутливої ​​шкіри.

Виробник - Франція.

Аромат визначити складно, швидше без нього або досить легкий косметичний.

Містить Трібіому (пребіотичний комплекс), з'єднаний з Пантенолом 5% та Мадекассосідом. Миттєво заспокоює, прискорює та покращує природний процес оновлення шкіри та зменшує прояв слідів загоєння. Збагачений антибактеріальними інгредієнтами – Цинком та Марганцем.

Спосіб застосування - наносити на чисту суху шкіру. Засіб можна наносити на шкіру тіла, обличчя та губи. Уникайте зони навколо очей. Не наносити на відкриті рани.

Формат - 40 та 100 мл. У мене на фото - 40 мл, мені так більш зручно.

Дозатор як і у більшості звичайних кремів. Пакування виглядає стильно, мені до вподоби їх дизайн. Закривається щільно.

Текстура крему - приємна, спочатку може здавати жирним, але з часом він поглинається. Залишає приємне сяйво (glow skin).

У мене проблемна, комбінована шкіра. Я використовую його двічі на тиждень у вечірньому догляді (коли присутня азелаїнова кислота). Він себе позиціонує як відновлюючий. З подразненнями, почервоніннями, сухістю він справляється на "ура". Я б сказала, що він вирівнює тон шкіри. Багато косметологів (та й по відгукам людей) не рекомендують користуватися ним щодня, бо через "тяжку" текстуру він може провокувати комедони (це індивідуально). В себе я цього не помітила, так як щодня його не використовувала.

Вважаємо, що це SOS - засіб.

Я обов'язково візьму його собі на повтор.

На відео показано сяйво одразу після нанесення.

До складу нарікань не маю.

Користувалися даним засобом? Як застосовували? Які враження? ✨️