Blics hair ✨💫

Улюблене мило для купання!

Улюблене мило для купання!

Мило, яке вимиває з першого разу і залишає шкіру мʼякенькою, ніжною та скрипучою від чистоти! У дописі поділюся з Вами своїми враженнями, запрошую)

Обгортка виконана з максимальним акцентом на хвою, що досить сильно привертає увагу, адже хвоя-це ліс, неймовірний запах, спокій, релакс)

Аромат при намилюванні не навʼязливий, та не максимально хвойний ( не сподівайтесь, що запах буде, як у хвої в лісі). Він частково, як у звичайного банного, і віддає приємним хвойним ароматом. Колір у мила зелений, але пінка звичайна, ніякого фарбуючого ефекту немає. Беру вже не перший раз, і жодного разу воно в мене не тріскалося та не розламувалося.

Мило працює чудово! Вимиває з першого разу, що є досить не у кожного мила (або потрібно вимиватися декілька разів, або погано піниться). Після використання, шкіра скрипить від чистоти, ніжна, мʼяка, не стягує. Піниться гарно. При цьому хвойне банне мені сподобалося більше, ніж звичайне банне (для тих, хто не любить аромат хвої чи хоче класику, краще брати класичне банне).

Зовнішній вигляд ✅

Запах 💢 хотілося б більше насиченого хвойного аромату;

Вимиває ✅

Піниться ✅

Тримає форму ✅

Відчуття після ✅

Я задоволена!🐹