OKazkova

Супернатуральне та комфортне очищення

Супернатуральне та комфортне очищення

Минулого року захотіла спробувати якийсь засіб для додаткового очищення шкіри голови. Колись з цією метою користувалась скрабом, що був незручним і у нанесенні, і у змиванні. Впевнена, що зараз є багато крутих скрабів для шкіри голови. Та згадуючи той досвід, я вирішила придивитися до пілінгів без скрабувальних часточок, і бажано з натуральним складом. Так я зустріла Пілінг трихологічний для шкіри голови "Лайм і м'ята" від HiSkin.

ПАКУВАННЯ. Пілінг міститься у м’якій тубі з гарним яскравим привабливим дизайном. Має кришечку й додатковий дуже зручний носик, який одягається на тубу замість кришечки та через який і відбувається нанесення пілінгу. Носик ніби складається з двох частин, які шляхом прокручування відкривають та надійно закривають отвір для виходу пілінгу.

Супернатуральне та комфортне очищення

СКЛАД пілінгу багатий корисними та дієвими компонентами, серед яких:

🌿 Мигдальна кислота - очищення, ексфоліація

🌿 Ніацинамід - боротьба з лупою, регуляція виділення шкірного себуму, покращення кровообігу

🌿 Трегалоза та сечовина - зволоження шкіри голови

🌿 Яблучний оцет - відновлення природного рН шкіри, зменшення подразнення та свербежу, зміцнення волосяних цибулин

🌿 Ментол - тонізація, свіжість, приємний холодок.

І ще багато інших натуральностей та корисностей: фруктові екстракти, ефірні олії, антиоксиданти тощо.

Загалом склад добрий. Компоненти, оцінені аналізатором як “Допустимо” додатково позначені на зображенні. Інші компоненти “Безпечні” та “Цілком безпечні”. Мені не дуже подобається наявність у складі спирту - Alcohol Denat - але він стоїть аж на 19 позиції у переліку інгредієнтів, тож сподіваюсь, що його там небагато. Варто додати, що 97% інгредієнтів мають натуральне походження.

ВИКОРИСТАННЯ. Наношу пілінг смужками на суху шкіру голови. Носик бездоганно справляється з нанесенням. Кожну смужку засобу трошки розтираю пальцями, а після ще масажую голову масажною щіткою. Виробник радить залишати пілінг на шкірі на 5-10 хвилин, але у мене зазвичай виходить залишати на 10-15 хвилин. Потім змиваю шампунем. Перші пару місяців використовувала пілінг перед кожним миттям (1 раз на 3 дні), потім перейшла на використання 1 раз на тиждень. Якоїсь інформації щодо частоти використання саме цього пілінгу не знайшла.

ВІДЧУТТЯ. Пілінг дарує шкірі відчуття приємного холодку. Не тече і не пече. Алергічної реакції не викликав. І загалом дуже комфортно відчувається на шкірі, навіть якщо потримати довше 10 хвилин, зазначених на пакуванні. Має приємний цитрусовий аромат, який чутно під час нанесення пілінгу і трошки під час носіння його на шкірі, якщо принюхуватись.

ЦІКАВА ОСОБЛИВІСТЬ. З часом пілінг змінює свій колір з жовтенького до майже червоного. Це особливо помітно у порівнянні старої та нової туби. І, гадаю, це пов’язано із великою концентрацією саме натуральних компонентів у складі. Термін придатності після відкриття 6 місяців, а червоніти пілінг починає вже десь на третій-четвертий місяць. Та аромат і відчуття при нанесенні залишаються незмінними від початку і до завершення туби.

РЕЗУЛЬТАТ. Використовую пілінг регулярно вже десь протягом 5-6 місяців. Завершую вже другу пляшку пілінгу. Тож чи є зміни?

✨ Частота миття. Як і до пілінгу, так і з ним, мию голову 1 раз на 3 дні. Хоча, мені здається, зараз волосся на третій день виглядає свіжіше та охайніше, ніж раніше.

✨ Лупа та свербіж. До пілінгу це було. Не дуже багато, не дуже сильно, але було. Після регулярного використання пілінгу протягом кількох місяців помітила, що лупи стало ще менше. А свербіж виникає тепер рідко і здебільшого це пов'язано із фарбуванням волосся.

✨ Відчуття після миття. Свіжовимиті волосся та шкіра голови завжди відчуваються приємно та додають +100% до впевненості у собі. Втім так було і раніше. Тобто якогось особливого надприродного відчуття свіжості після миття, яке дарує тільки цей пілінг, не помітила. Але свіжість відчувається, коли пілінг працює на шкірі.

ВИСНОВОК. Якогось вау-ефекту з першого використання засобу можна не очікувати, хоча всяке буває. Та пілінг добре виконує свою функцію додаткового очищення шкіри голови. З часом можна помітити, що волосся трошки довше залишається чистим, що лупи стало трошки менше. Гарним бонусом є ще й сам процес нанесення пілінгу: там і ніжний аромат, і приємний масаж, і просто усвідомлення, що робиш для себе щось корисне. Тішать також добрий натуральний склад та зручне нанесення.

Це мій перший пілінг для шкіри голови, та мені цікаво спробувати й інші пілінги для порівняння. Але він мені точно сподобався, тому рекомендую придивитись до нього😉

І дякую за увагу❤️