#sportlifemakeupclub Біг - не просто вид спорту, а спосіб життя!

#sportlifemakeupclub Біг - не просто вид спорту, а спосіб життя!

Існує багато видів спорту і кожна людина обирає для себе те, що їй до душі, те, що дає енергію, гарний настрій та, в якомусь сенсі, робить її азартною, надихає і допомагає ставати кращою та досягати нових цілей.

Біг - це вид спорту яким можна займатися майже будь де (тренажерні зали, спортивні майданчики, парки, просто на вулиці) головне мати комфортне взуття та одяг, ну і звісно ж бажання ☺, починати можна з нетривалих тренувань у повільному темпі ( в ідеальному варіанті краще прочитати статті або подивитися відео, як правильно обрати взуття та одяг, ознайомитися з варіантами розминок перед тренуванням, навчитися правильно дихати, правильно ставити стопи та тримати руки і т.д. або ж взяти декілька занять з тренером, який може все розказати, показати і проконтролювати правильність виконання). Головне, щоб тренування були регулярними, а далі цей процес затягує і приносить задоволення, а головне користь для фізичного і ментального здоровʼя.

Долучайтеся і будьте здорові❤️ Всім натхнення і гарного настрою 😊

До та після тренування - Дезодорант "Обліпиха. 24 години"Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On, Гель для ніг, тонізувальнийWeleda Venadoron - круті продукти, які дійсно працюють👍