Бісер для ванни Milk dream
Скільки ж всього цікавого є на ринку для домашнього релаксу. Бомбочки, пінки, муси, стружки, а от бісер побачила вперше.
Що це і що з тобою робити?
Такого продукту для ванни я ще точно не мала раніше, тож мені було дуже цікаво спробувати. Бісер в мене лежить з подаруночку зі Дня народження і тепер розкажу як ним користувалась.
В мене мініатюрна баночка обʼємом 50 г з ароматом Манго та папаї. Баночка зручна, мініатюрна, можна буде щось потім переливати, наприклад шампунь.
🥭У банці дрібні горошини з приємним солодким фруктовим ароматом, дійсно такий тропічний запах, але не дуже насичений та їдкий.
На баночці вказано, що це супер ефективний засіб для зволоження шкіри, а також гарний засіб для релаксу та зняття напруги та розслаблення.
Виробник :Україна 🇺🇦
Взагалі бренд має дуже великий асортимент: сіль для ванни, гелі, крема, піни для ванни, скраби, мило, різноманітні бомбочки та багато іншого.
Виробник зазначає, що у складі є молочні аротеїни, екстракт манго, олія аргани та льону.
Подивимось склад детальніше:
🔸CARBAMIDE- Перекис сечовини (пероксид карбаміду)-антимікробний засіб, антибактеріальний, дезодорант.
🔸Гліцерин
🔸олія льону
🔸протеїни
🔸екстракт інжиру
🔸Парфумування
🔸диоксид титану-санскрін
🔸барвники
Баночка дуже яскрава, тож зберігати подалі від діток.
Як використовувати?
50-80 г( можна якраз одну баночку) розчинити у теплій воді і приймати ванну протягом 15-30 хвилин.
Після розчинення водичка має злегка помаранчевий колір, помʼякшена, але без сильного аромату( самі крупинки пахнуть інтенсивніше, треба трохи їх по рухати ручками і розчиняються доволі швидко).
По відчуттях: я б насипала більше, якби був більший обʼєм, мені сподобалось їх розчиняти руками у воді, шкіру не підсушили, але було б цікавіше, якби ще трохи утворювалась піна і було б яскравіше забарвлення. Насипала у ванну трохи малому, йому теж сподобалось бавитись у воді тими дрібними кульками, але швидко розчинились і хотів ще😀Пошукаю йому щось подібне дитяче.
Взагалом, для цікавості рекомендую спробувати ♥️ Тим паче є багато різних ароматів.
Коментарі (0)