Missmili

#testmakeupclub #Firework

#testmakeupclub #Firework

Дякуючи MUC є можливість протестувати і поділитися враженнями про новинку від Maybelline New York,а саме про туш Lash Sensational Firework у двух варіантах-класична і водостійка

Напевно в кожної із нас є улюблена туш до якої хочеться повертатись,

хто мене читає,той знає,що моя улюблениця це Maybelline New York Lash/Cils Sensational у відтінку бургунді,але схоже що в неї зʼявилась гідна конкурентка,отож почнем!

#testmakeupclub #Firework

Туш створена щоб надати феєричного обʼєму віям,а також зробити їх більш підкрученими і довгими,в складі має провітамін В5 що зробить вії ще більш розділеними

Туш Firework має дуже красивий і стильний дизайн,яскрава і рожева,ну як тут втриматись?!А подивіться який ковпачок з зірочкою!Ну краса!

Maybelline New York Lash Sensational Firework

Обʼєм туші 10ml

Колір Black

Туш має еластичну силіконову щіточку яка при використанні дуже комфортна і зручна та не дряпає повіки

Аромат має як у звичайної туші,не яскравий і непомітний.

Консистенція кремова,на щіточку набирається достатньо,не багато і не мало.

Наноситься легко і тоненьким шаром,щіточка мʼяко розчісує війки піднімаючи їх угору,при цьому не склеюючи їх.При нанесенні туш швидко схоплюється і не перебивається на повіки.

В один шар вії розділені, подовжені і мають насичений чорний відтінок,такий варіант гарний для повсякденного нюдового макіяжу,якщо хочеться по яскравіше то наношу в два шари,тоді ефект стає більш вражаючим,вії ще довші і ще густіші і обʼємніші,при цьому вії не склеєні і немає грудочок!

Для мене найважливіший показник для туші - це її стійкість і туш Lash Sensational чудово себе показала,протягом дня вона не осипається і не розтікається.Тест на стійкість пройдена!

Змивається добре міцелярною водою

Maybelline New York Lash Sensational Firework Waterproof Mascara

У водостійкої туші ті ж самі характеристики що і у звичайної класичної,єдине в дизайні присутні блакитні кольори.

Щіточка така ж зручна,силіконова,делікатно і мʼяко профарбовує вії без подразнення повік,відтінок насичений чорний,в один шар більш натуральний ефект ,в два-насичений і драматичний.

І найцікавіше чи буде вона водостійка?

На фото пшикнула водою і розтерла пальцями)

При потраплянні води,туш не пече і не розтікається,заради експерименту вирішила інтенсивно потерти очі - то туш наче скочується,не розмазується,як термотуші,але без ефекту «панди» див.фото

Змивати найкраще чимось жирненьким-гідрофільною олійкою або молочком для демакіяжу.

Тест пройдено-туш дійсно водостійка,і дощ і сльози їй не страшні!Але хочу вам побажати плакати тільки від щастя!Ну будь-ласочка🙏🏼

Новинка Lash Sensational Firework мене приємно вразила і стала моїм фаворитом,дійсно класна і стійка туш з гарним ефектом на віях!