J I N N Y

Каяки і велосипед #sportlifemakeupclub

Каяки і велосипед #sportlifemakeupclub
Каяки і велосипед #sportlifemakeupclub
Каяки і велосипед #sportlifemakeupclub
Каяки і велосипед #sportlifemakeupclub

Для тих, кому дикого екстриму не хочеться, каяк — саме те, що треба. Човен стійкий, керувати ним легко. Можна плавати самому, можна в парі чи з друзями. А ще на каяках можна грати в кануполо — це гра, схожа на футбол, але м'яч потрібно штовхати не ногами, а веслами. Цей вид спорту просто захоплює!

Спорт, при якому ти підтримуєш свою виносливість і фігуру. Задіяні всі види м’язів. Ви думали тільки руки? А ні! Найбільше напружуються м’язи живота, тому животик буде точно плоским. А тепер трішки про каяк-крос

Каяк-крос — це контактний вид спорту, тому веслярі, які змагаються на час, можуть використовувати весла, щоб перешкодити суперникам. Якщо цього недостатньо, перед тим, як перетнути фінішну лінію, каякери також повинні виконати ескімоський переворот.

Тренування на воді важливі для вдосконалення техніки каяк-кросу, але так само важливі і тренування на суші, щоб підтримувати себе у формі. Твій прес відіграє величезну роль у веслуванні на каяках, тому покращення сили м'язів преса повинно бути частиною твоїх тренувань. Такі вправи, як бічні скручування і підйоми ніг, можуть мати велике значення.

Окрім підтримання фізичної форми, ключовим моментом є ментальна концентрація, особливо коли мова йде про прийняття рішень. Залишатися розслабленим, коли все відбувається так швидко, може бути складно, але збереження спокою допоможе тобі впоратися з цим завданням. Якщо ти завжди будеш дивитися на крок вперед, ти, швидше за все, будеш готовий до кожного повороту. Учасники змагань з каяк-кросу повинні дотримуватися суворих правил безпеки, якщо вони хочуть уникнути дискваліфікації.

Ось ці правила: Обидві руки мають постійно знаходитись на веслах. Учасники можуть контактувати з човном іншого каякера, щоб виштовхнути його з дистанції, але вони не можуть таранити тіла інших учасників. Використання весла, аби перешкодити учаснику рухатися вперед, — заборонено. Весла не повинні мати гострих країв, а все спорядження, включаючи рятувальні жилети та шоломи, повинно відповідати правилам веслування на байдарках і каное. Порушення старту є підставою для дискваліфікації. Пропуск буя на дистанції або проходження буя не з того боку також може призвести до дискваліфікації. Завершення ескімоського перевороту в межах позначених кордонів є обов'язковим для всіх учасників.

А тепер інше захоплення – велосипед. Так простої йоги у мене ви не побачите. Поки що) Бо рано чи пізно кожна дівчина замислюється про те, щоб підкоригувати свою фігуру. Більшість використовують дієти, але правильно це робити за допомогою спорту і правильного харчування. Швидких результатів без докладених зусиль не буває. У світі є дуже багато різних видів спорту, які дозволяють тримати фігуру в тонусі. 📷

Тому для себе я вибрала велосипедний спорт. 📷 Тривалі велопрогулянки впливають в цілому на весь організм. Але основне навантаження йде на стегна і сідниці. Так, так, велосипед дозволяє позбутися від зайвої ваги.📷 Які ж плюси я для себе відмітила ?

Тренується загальна витривалість організму. Згодом будь-які інші фізичні навантаження організм переносить набагато простіше.📷 Багато фітнес-інструкторів стверджують, що велосипедна їзда є кращим вибором аеробного навантаження для жінок.

Велосипед - хороше аеробне тренування. Під час їзди на велосипеді можна витратити 350-500 ккал на годину. Якщо їхати в гору може вийти відмінне кардіо-тренування, а витрата калорій збільшиться в 1,5-2 рази, в залежності від градусу нахилу. 📷 Підрахунок такий: при максимальному навантаженні і тривалості тренування від 2 годин можна спалити до 1000 ккал, що дорівнює 100 грам підшкірного жиру. Під час регулярних тренувань поліпшується обмін речовин, а це перший крок до схуднення і підтримання стрункої фігури. 📷

Швидкий обмін речовин - прискорений процес схуднення.📷

Ну і загалом, навіть спустивши велосипед із 5го поверху, вже маю накачані біцепси📷