Інна ✨

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Спонсор мого яскравого волосся - фарба L'Oreal Paris Preference у відтінку 74 Манго. Мені ніколи не подобався мій натуральний руснявий колір волосся, тому різних експеріментів було багато ще зі школи - я була і білявкою, і шатенкою і навіть брюнеткою. Але завжди поверталась до рудого. З відтінком 74 Манго я познайомилась років 6 назад і ми більше не розлучались, бо це прям моє! А ще взимку 2021 року я нарешті зробила коротку стрижку, про яку мріяла дуже давно і наче знайшла нову себе! С тих пір я пробую різні форми та способи вкладання коротких зачісок, в мене не було длини волосся низче линії вилиц і я почуваю себе абсолютно щасливою!

Мій улюблений макіяж - це макіяж з червоними губами. Я можу адаптувати під них будь-який макіяж глаз, бо ношу яскраві губи не лише для особих подій чі на фотосесії, а і у повсякденному житті. Маю велику колекцію продуктів з різними фінішами та текстурами під любий настрій і вважаю, що червона помада пасує всім - треба лише знайти свій віддінок.

Бути рудою круто , бо цей колір волосся :

1) Підкреслює мої блакитні очі і робить їх ще яскравішими.

2) Пасує до мого тону шкіри, додаючі "теплоти", контрастності та здорового вигляду зовнішності.

3) Пригортає багато уваги від оточуючих і збирає компліменти. Щиро вважаю, що руді дівчата найяскравіші і завжди опиняються у центрі уваги!

4) Гарно поєднується з ластовинням, яке я просто обожнюю! Маю влитку в невеликої кількості на обличчі, підкреслюю та додатково домальовую.

5) Просто шикарно виділяє засмагу! Я обожнюю засмагати, хоча маю досить світлу шкіру, і руде волосся фантастично виглядає влітку під засмагу.

6) Дозволяє мені носити в великої кількості мій улюблений зелений колір - в одязі, аксессуарах та макіяжі. Бо рудий + зелений наче створені один для одного!

7) Гармонізує майже усі відтінки в макіяжі, що дозволяє мені насолоджуватись теплою гамою, яскравими кольорами, темними смоки чі більш холодними відтінками - усе це рудий колір волоссі ніби заспокоює та "всажує" і здається враження, що мені ніби то пасує все.

8) Дарує мені багато ласкових призвіськ від близких та друзів - бо для когось я Сонечно, Рижуля чі Білочка, і це дає особливе тепло нашим стосункам.

9) Рудий колір має безліч відтінкив та підтонів - я була і більш червоного кольору, і вогняно-руда, і світло-руда. Зараз мій відтінок має мідний підтон, що дозволяє йому гарно виглядати навіть через 2-3 тижні після фарбування. Так, колір стає меньш насиченим, але сходить поступово і волосся не виглядає погано і не доглянуто.

10) Робить мене - мною. З рудим кольором волосся я пів життя і майже нихто з оточуючих вже і не пам'ятає мене іншою. Я - яскрава, життєрадісна, руда жінка. Руде волосся - це моя візитівка.

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor