krutoguuz

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Найбільше в моєму житті було танців, дуже різних.

Це були якісь дитячі спортивні танці з самого маленького віку, потім з початком школи були бальні. Я їх дуже любила, але в певний момент моя улюблена тренерка переїхала в інше місто і на заміну прийшов якийсь не приємний мужинка і я перестала хотіти ходити на тренування. Так і закінчилася моя кар'єра в бальних танцях, але були 2 призові місяця та медалі за 1 та 2 місце.

Потім через певний час я пішла на народні, але мені там не дуже подобалося і іноді я їх прогулювала. Отака вот бешкетниця була, але потім мама дізналася і я перестала ходити.

Далі були сучасні в школі і я перестала туди ходити черещ викладачку, бо вона весь місяць називала мене, то Катя, то Настя, хоча я їх мільйон разів казала, що мене звати по іншому((( Але їй здається було всеодно.

Потім я ходила на спортивні танці, колектив був класний, але викладач ні, вона постійно кричала. Протрималася я там десь 1-1,5 і пішла звідти.

Потім я навчалася в спортивній школі, а точніше ліцеї в Польщі і 2 роки в мене булотам плавання (після того ненавиджу запах хлорки) і рік волейбол.

Потім було навчання в унівєрі і якісь тренування вдома, але дуже не систематичні.

І вже десь в 2021 році я пішла на те що мені дуже подобалося, танці (в нас там було всього потрішки heels, джаз фанк та трохи хіп-хопу). Але війна внесла свої корективи і викладачка переїхала в Париж.

Потім був зал з тренером майже рік і знову десь рік перерви з періодичними поривами тренувань вдома.

Я все ще мрію потрапити знову на танці, але ті групи куди ходила на пробні заняття мені були некомфортними, тому я поки в пошуках.

А зараз як альтеративу танцям обрала Aero streching, там і цікаво, бо завжди щось нове і багато м'язів задіяно. І також мені подобається, що в групі всього 4-5 людей і тренер встигає приділити час всім. Але крепатура після кожного тренування на нових м'язах і мені це подобається, що пропрацьовуємо кожен раз щось інше і вправи завжди інші.

І також в мене поріодично є зарядки, хочу їх ввести на постійну основу, но не завжди вистачає часу(((

Ось така історія про мене та спорт 🙈

#sportlifemakeupclub
#sportlifemakeupclub