MAXIMOVA🌷

Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara #testmakeupclub

Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara #testmakeupclub

Ефект на віях:

На фото ви бачите до/після нанесення тушей. І це їх перше використання. Це просто колосальний ефект!!! Туші не потрібно «розмальовувати», вони одразу фарбують чудово, і не треба чекати доки підсохне.

На одному оці з позначкою краплі «💧» нафарбована водостійка туш, на іншому звичайна формула. Наносила туш в два шари. І ось, що цікаве помітила, і ви якщо придивитесь також побачите цю різницю:

  • вії на яких нанесена водостійка туш вийшло викласти віялом і підняти вгору (доречі, я завжди використовую щипці для завивки вій перед нанесенням туші) і от цей завиток гарно зафіксувався. Погляд відкрився і став виразним
  • вії на яких туш звичайна, профарбувались більш витягнутою формою «лисички», ефект підкручення трохи менший вийшов але виглядає також чудово😍

Фіксуються обидві туші досить швидко і після цього вії сухі, не злипаються і нічого з ними не трапляється, якщо раптом трохи потреш око.

Фарбувалась зранку і провела ДУЖЕ активний день в ДУЖЕ спекотну погоду. Спеціально старалась не трогати очі взагалі, щоб показати який буде вигляд під вечір.

Отже, на фото результат 8 годин туші на віях:

  • на оці де була водостійка туш вії трохи відбились на верхній повіці, я їх вималювала таким віялом, що вони аж впирались в повіку, тому не дивно бачити від них сліди. Вони не значні і легко поправляються пальчиком. Осипань не було і самі вії не опустились і чудово виглядали ввечері!
  • око зі звичайною формулою туші також прекрасно виглядає, через те, що війки на ньому викладені більше в сторону до зовнішнього куточка і не впирались в повіку, слідів відпечатування на верхній повіці немає але є три мікро осипашки.

Результати чудові, враховуючи умови в яких я провела день. Маю комбі шкіру, і повіки також можуть бути схильними до жирного типу в спеку.

Дизайн флакону дуже красивий, яскравий і добре відрізняється за формулами:

💙голубі написи - водостійка

💖рожеві - звичайна формула

Сама щіточка силіконова, не царапає око, гарно профарбовує, нашаровується. Тримає підкручування вій, надає об’єму, має красивий насичений колір. У мене одразу очі на обличчі з’являються після її використання😂

Можу однозначно сказати, що обидві туші прекрасні! Чудовий запуск новинок🫶

Демакіяж: змивала обидва ока гідрофільною олією, все добре розчинилось і змилось без проблем. Також пробувала інші рази знімати водостійку туш двофазною міцелярною водою - також вже добре очищалось.