#myperfecthaircolor
Привіт представницям різного, а головне, вашого кольору волосся💗
Мій натуральний колір волосся це темно-русий, а перше фарбування у мене було в шкільних роках-мелірування🙌🏼
Потім зупинилася на техніці фарбування ейртач.
Колись я була повністю брюнеткою, але недовго - зрозуміла що фарбувати корені кожен третій тиждень, то не моє😅 Та й загалом не дуже комфортно мені було в темному кольорі🤷🏼♀️
Тому повернулась до блонду в техніці ейртач✨
І мої топ 10 плюсів бути блондинкою:
- можна бути з пепельним, сільвер тоном, з теплим відтінком чи холодним; золотавий, карамельний, медовий кольори - це все про блонд;
- з моїми сіро-блакитним кольором очей, холодний блонд ніби доповнює все в одне ціле, тож це мій пьорфект метч;
- обожнюю блонд за ту гамму відтінків які він створює під сонячними промінчиками;
- так, за ним потрібно доглядати, можливо він обходиться дорожче, але погодьтесь: доглянутий блонд виглядає розкішно та дорого✨;
- якби не прибирала, то і не помічала б скільки волосся осідає на підлозі;
- ще блонду, підходять величезна кількість відтінків помад: від класичних нюдових, персикових, рожевих до яскравих червоних🙌🏼;
- блонд це сміливість та відповідальність;
- блонд в техніці ейртач дозволяє раз на рік фарбувати волосся, так як воно плавно відростає і надає ефект природніх пасм;
- вигляд моїх локонів при формуванні зачісок, генерує 50 відтінків блонду, від медових пасм, натуральних і до платинових;
- в макіяжі блондинкам можна розігратись у будь який бік: сама у цьому переконалась💫
Улюблений макіяж це стрілки та нюдова помада, причому стрілки можуть бути чіткі, розтушовані, нафарбовані тінями🙌🏼 Просто обожнюю себе з таким макіяжем☺️
Коментарі (0)