#myperfecthaircolor
Про те як зовнішня трансформація впливає на внутрішню!
Експерименти з кольором волосся -це захоплююча подорож до самовираження. Але поки не спробуєш усі кольори не знаєш точно який буде довподоби, правда зараз це можна зробити за допомогою перуки чи телефонного додатку, але раніше я експериментувала за допомогою хни/басми, бальзаму «Тоніка» і фарби «Рябіна», іф ю ноу вот ай мін 😅
І от у 2020 році я вперше освітлила волосся, що кардинально змінило моє відношення до самої себе! Раніше я завжди була занадто критичною, постійно знаходила недоліки і не давала собі можливості по-справжньому насолоджуватися життям. Але після зміни кольору волосся на блонд, щось всередині мене таки змінилося…
Тепер розповім чому бути блондинкою це круто і чому я люблю себе у блонді:
1. Світле волосся підкреслює мої зелені очі і робить їх більш виразнішими і яскравішими.
2. Експерименти з кольором кожні 2-3 місяці. Тонування волосся дає можливість спробувати різні підтони блонду: від теплого до холодного, тобто це часта зміна образу і прийняття себе оновленою.
3. Природній бразильський блонд навесні і влітку. Сонечко робить свою справу замість перукаря і популярну нині техніку фарбування можна отримати без зусиль.
4. Естетичні плетіння. Будь-яке плетіння, у тому числі французька коса, через чергування освітлених частин волосся і натуральних виглядає дуже ефектно і неординарно.
5. Біле волосся приховує мої постакне, оскільки зменшується контраст між волоссям та шкірою, що відволікає увагу від недоліків.
6. Різноманіття відтінків і блиск на сонечку.
7. Біле волосся не притягує сонячне проміння, від цього «голова не нагрівається» на сонці.
8. Білий для мене символізує чистоту думок, спокій та мир. Тут я про свої внутрішні зміни.
9. У макіяжі біле волосся може створити образ чистоти та мінімалізму, що дозволяє використовувати природний або нюдовий макіяж для елегантного вигляду. Оскільки я не часто фарбують це для мене є величезним плюсом. Мій звичний мейк, як на фото, складається з нафарбованих вій і губ.
10. Різноманіття доглядових засобів на будь-який гаманець. Дехто може вважати що доглянутий блонд - це дорого, проте на ринку наявна велика кількість дієвої продукції за різною вартістю. У догляді я використовую продукцію від масмаркету до професійної косметики, бо якісно - це не завжди дорого!
Підводячи підсумки, хочу сказати що немає гіршого чи кращого кольору волосся! Кожна з нас унікальна, і вибір кольору волосся має відображати вашу особистість та те, з чим вам комфортно. Не бійтеся експериментувати та знаходити свій ідеальний відтінок. Пам’ятайте, що справжня краса – у вашій впевненості та самовираженні.
Коментарі (0)