#myperfecthaircolor Я у команді брюнеток
І це не змагання, а самовираження та любов до себе
Від народження я брюнетка.
Моє рідне волосся пряме, блискуче, розсипчасте, ближче до чорного з холодним підтоном. Таким воно було до початку знайомства з фарбою для волосся і моїми експериментами.
Зараз моє волосся темно-каштанове, більше до чорного, але з теплим підтоном.
Перший раз я познайомилася з фарбою у 9 класі, висвітливши пасма( тоді було модно висвітлювати окиснювачем, замотуючи у фольгу), хто б знав, що моє волосся буде рудим і підпаленим😄 Але мені тоді подобалось, потім я зафарбовувала його фарбами з різними баклажаново-сливовими відтінками. Не знаю чому, але обирала якісь такі кольори😌
На випускний у школі поставила собі ціль відростити своє волосся і в принципі, так і вийшло.
На другому курсі захотіла собі світле волосся. Воно мені не мало б пасувати, бо я смугла з веснянками, а тут почала собі купляти різну фарбу з русявими золотистими відтінками, дофарбувалась короче до золотистого кольору з рудиною. Потім зрізала довжину і почала знову відрощувати натуральний колір.
Відростила☺️ І тут почала активно проявлятись сивина. Я підібрала фарбу у тон волосся і тепер вона просто роками зі мною. Тепер я довгі роки вже брюнетка під свій натуральний колір, яка щомісяця фарбує сивину, періодично змінюючи довжину і додаючи гривку.
Іноді мені хочеться експериментів, зміни кольору, хочеться чогось новенького, але є
переваги, які наразі мене влаштовують:
- Мій колір близький до натурального.
- Я відчуваю себе максимально комфортно з цим кольором.
- Мені не важко підібрати догляд, волосся не примхливе.
- Мій колір пасує до мого кольоротипу шкіри, до очей.
- Я можу сама пофарбувати волосся вдома звичайною фарбою, не залучаючи майстрів.
- Цей колір дуже гарно виблискує на сонці, я часто отримую компліменти і в мене часто питають що я використовую для волосся.
- Завдяки спрощеному догляду, волосся виглядає доглянуто і дорого. Не важливо, який в тебе колір волосся, важливо, аби воно було насиченим і доглянутим. Це додає впевненості у собі та родзинки у стилі.
- Мій колір волосся підкреслює мої національні властивості.
- Моє волосся бере акцент на себе із загального образу. Я можу не нанести макіяж, але з чистою головою буду впевнено себе почувати. А взагалі, як ви всі знаєте, мої улюблені-це теплі, шоколадні відтінки. Тому це зазвичай моя зона комфорту у макіяжі.
- В мене не дорогий догляд за волоссям, що дуже економить мій бюджет.
Кожен колір волосся особливий, кожна дівчина особлива💕Кожній дівчині свій колір. Не має бути якихось стереотипів, що хтось домінує , а хтось ні.
Я обожнюю дивитись на дівчат з нестандартними кольорами. Я знаю, що це дорого і складно і схиляю перед вами голову♥️
Для мене важливо, аби волосся не було замучене, висушене, нехай воно буде коротшим, але здоровішим, чистим і доглянутим.
P.S. Я хотіла показати вам більше фотографій з архіву, але, нажаль, не маю до них зараз доступу(((
На головному фото мій комфортний денний макіяж з акцентом на губи:
🤍Тон- мінеральний флюїд від Pharmaceris з Спф 30 у 20 відтінку
🤍Контуринг- румʼяна від Lamel у 404 відтінку.
🤍Рідкі румʼяна Lamel у 401 відтінку
🤍Матуюча пудра Maybelline тон 115
🤍Хайлайтер Lamel 401
🤍Тіні Lamel to Go 402
🤍Губи-олівчик Lamel у 406 відтінку
🤍Туш Maybelline Sky High
🤍Брови- віск від Mayur.
Коментарі (0)