Hurska🩷

La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral Compact Powder Corrector SPF25

La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral Compact Powder Corrector SPF25

Я маю чутливу, комбіновану шкіру, і з приходом літа мені стає не комфортно користуватися тональним, а хочеться на шкірі відчувати легкість, і не перевантажувати її.

Основною вимогою до пудри було те, щоб вона була не комедогенною. Свій вибір зупинила на коригувальній пудрі La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral Compact Powder Complexion Corrector SPF25.

Я обрала 11 відтінок - Light Beige (найсвітліший відтінок, але це суб'єктивно)

Пудра мінеральна, із здатністю підлаштовуватися під колір шкіри.

"Коригує недоліки нормальної, комбінованої, чутливої і дуже чутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій. Вирівнює колір обличчя, надаючи шкірі ідеальний матовий природний тон".

Я користуюся пудрою вже три тижні. За цей час пудра проявила себе добре, справді виявилася не комедогенною, дуже великим плюсом є те, що в її склад входить діоксид титану - що є хорошим механічним фільтром від сонячних променів для шкіри. Тому наявність spf захисту є ще однією перевагою цієї пудри. Пудра чудово лягає на шкіру, блюрить її, гарно маскує нерівності шкіри, її недоліки. Щоб підлаштуватися під шкіру пудрі потрібно хвилин 15-20. Моя шкіра схильна до почервоніння, але пудра гарно це маскує. Вона має щільну текстуру, тому щоб отримати легке покриття я наношу її пензлем для пудри.

Загалом пудрою я задоволенна - для літа те що треба ☀️