Козаченко Аня

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

З дитинства я завжди була темноволосою, але не брюнеткою, а мала темно-коричневе, наближене до чорного волосся. В 10 класі я хотіла бунту та змін 😅, тому в домашніх умовах зробили мені мелірування (воно тоді було супер популярним серед старшокласниць🙈). Як я тоді кайфувала, хоча мені це фарбуванням накинуло +5 років🥴. Поступово фарба змилася і моє волосся стало світлішим, ніж було. І вже після 11 класу я вирішила стати брюнеткою, знову ж таки в домашніх умовах (на 1 фото в слайдах). Цей супер чорний відтінок в мої 17 років додав мені стервозності і знову + в роках. Але ситуацію врятувала моя подруга, яка навчалася на перукаря і проводила на мені експерименти 😅. Вона вдало підібрала мені новий темний відтінок, але з теплим підтоном (фото 2). Цей відтінок пасував моєму кольоротипу, і раз у пів року ми поновлювали фарбування.
З часом я перестала фарбуватися, але використовувала темні відтіночні бальзами та маски, цього мені вистачало, та і волосся було в гарному стані (фото 3,4).
Під час вагітності я перестала тонувати волосся та довірилася природі, і моє волосся стало набувати цікавого темно-мідного відтінка. Воно стало світлішим та мало гарний перелив від червоного до русявого, мені дуже подобалося (фото 5).
Зараз вже 6 рік після вагітності я не фарбую волосся. Лише іноді можу використати тонуючий засіб. Я задоволена на даний час кольором свого волосся на всі 100 %, адже воно в мене як хамелеон, взимку темніше (фото 6), а влітку сонечко його освітлює (фото 7). Я задоволена і станом свого волосся, так як приділяю його догляду значну увагу. Зараз моє волосся виглядає як на 8 фото .
Щодо макіяжу, який мені найбільше пасує, то я вважаю, що це такий як на 9 фото, я люблю нюдові відтінки з сяючим акцентом, та міжвійковою стрілочкою, для більшого вираження вій. Використовую зазвичай персикові відтінки рум'ян, роблю делікатне скульптурування, а також додаю трохи сяйва за допомогою хайлайтера. На губах в мене завжди нюдово-рожеві відтінки. Але червона помада та темне волосся це класика💄.
А тепер мої 10 причин, чому бути темноволосою (брюнеткою)👩🏻круто:
1. Виглядає більш доглянутим, адже не потрібно постійно його фарбувати, від чого воно може стати ламким та сухим;
2. Не вибагливе у догляді, хороший шампунь та кондиціонер (маска) допоможуть йому завжди залишатися здоровим;
3. Неймовірно виблискує на сонці, адже грає різними переливами;
4. Зачіски з темним волоссям виглядають стильніше та ефектніше, за рахунок насиченості кольору;
5. Під темний відтінок волосся підходять майже всі кольори в одязі та макіяжі, таке волосся робить образ більш глибоким та насиченим;
6. Темний колір волосся має безліч відтінків, від світло-коричневого до вугільно чорного, тому кожен може обрати свій відтінок під власний кольоротип, аби мати приголомшливий вигляд;
7. Такий колір додає сексуальності та пристрасті ;
8. Темний колір є найпопулярнішим серед жінок у всьому світі;
9. Бути темноволосою завжди модно та стильно;
10. І напишу останній стереотипний факт, про який вже багато дівчат писало🤭 Ніхто не глузує з розуму брюнеток, але всі ми іноді буваємо, тією блондинкою з жартів😀

Дякую за увагу, і бажаю всім гарного та здорового волосся 🤗












#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor