Моє тестування 3 шампуні в Head& Shoulders Pro-Expert 7
Хочу поділитися своїми враженнями від тестування трьох шампунів Head & Shoulders Pro-Expert 7
- Шампунь проти лупи "Захист від випадіння волосся з кофеїном"
- Шампунь проти лупи "Чайне дерево"
- Шампунь проти лупи "М'ята і ментол"
Ми всією родиною тестували ці шампуні протягом тижня, і кожен обрав свій фаворит:
- Тато: Його вибір - шампунь з кофеїном. Він має приємний, трохи "чоловічий" аромат, добре піниться і очищає волосся.
- Я: Мені сподобався шампунь з чайним деревом і ментолом. Він має ненав'язливий, свіжий аромат, який надовго залишається на волоссі.
- Сестра та мама: Їм обом сподобався шампунь з м'ятою і ментолом. Він добре охолоджує шкіру голови, що особливо приємно в спеку.
Щодо очищення, то всі три шампуні справляються на всі 100%. З ними я можу мити голову набагато рідше, адже вони чудово очищають шкіру голови, не пересушуючи волосся.
Особливо хочу відзначити:
- Ефективність: Шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7 дійсно допомагають боротися з лупою!
Приємний аромат: Всі три шампуні мають приємний, ненав'язливий аромат, який надовго залишається на волоссі. - М'якість волосся: Після миття волосся цими шампунями воно залишається м'яким, зволоженим і блискучим.
- Об'єм: Навіть на моєму пористому волоссі шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7 зберігають об'єм і хвильки.
- Містить в складі силікони (це не завжди погано) які роблять захисну плівку навколо волосся та шкіри голови.
Загалом, я можу з упевненістю рекомендувати ці шампуні всім, хто шукає ефективний засіб проти лупи, який при цьому не шкодить волоссю.
P.S. Я також спробувала мити волосся без маски/бальзаму з цими шампунями, і волосся залишається м'яким і зволоженим. Це ще один плюс!
Коментарі (0)