kareenelll

#Myperfecthaircolor

#Myperfecthaircolor

я вже й сама заплуталась чи то я світла шатенка чи темна руса😅 але дуже люблю свій колір, від народження його не змінюю🫶🏻

звичайно, що на мене нападають періоди коли душа хоче змін) я приміряю собі в фотошопі то світле, то темне волосся😅 але в кінці кінців розумію, що природа підібрала те, що мені пасує найбільше🥰

Переваги мого кольору волосся для мене:

1. Його вибрала природа, а ми всі знаємо, що вона найкращий художник і тонко відчуває баланс між відтінками і тонами.

2. Воно гарно вигоряє на сонечку і стає світлішим, або ж коли підстригаю після літа, то стає насиченіше👸🏻

3. Воно грає золотистими бліками на сонечку ⭐️

4. В залежності від освітлення набуває різного відтінку,

5. Сучасні техніки фарбування як аіртач чи контуринг волосся дуже гарно виглядає на русому, і легше виконується.

6. За допомогою відтіночного бальзаму можна часто змінювати відтінок без шкоди волоссю. Також він буде змиватись рівномірно і ми зможемо спробувати новий образ знову😇

7. З ним гарно поєднується нюдовий макіяж, який не губиться і тільки підкреслює зовнішність.

8. Також оскільки цей колір не контрастний, то до нього підходить світлий і пастельний одяг. Це виглядає дуже ніжно🤍 або ж яскраві речі будуть контрастною родзинкою які візьмуть на себе всю увагу.

9. Легший догляд. Хоча звичайно залежить це від структури, але блонд чи яскраве риже волосся вимагає багато уваги щоб підтримати їхню красу👸🏼

10. Як сказав мій хлопець, що любить мій колір волосся, бо він український на його думку😂 ну я вважаю, що це хороший комплімент🇺🇦

Мій щоденний макіяж завжди легенький: нюдовий олівчик для губи + намальовані вії + румʼяна + консилер або трохи тоналки

а святковий може бути з розтушованою стрілочкою і більш темним олівчиком👄

#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor