Шампуні Head & Shoulders на варті чистої голови
Яка різниця між усіма трома засобами? Чи є фаворити? І загальне враження про кожен із продуктів.
Привіт, дуже дякую за можливість протестити новинки шампуню від Head & Shoulders. Тестила я їх цілий тиждень і записала усі враження про них у цей пост. Шампунь Head & Shoulders заслужив свою популярність завдяки ефективності у боротьбі з лупою. Багато користувачів відзначають значне зменшення кількості лупи вже після кількох використань. Але я поки тестила його як звичайний, а не лікувальний шампунь проти лупи. І залишилася задоволена!
М'ята і ментол
Наступний - шампунь Head & Shoulders з м’ятою та ментолом.
Шампунь привертає увагу своїм стильним дизайном упаковки. Зручний дозатор всередині кришки дозволяє легко контролювати кількість засобу, що дуже зручно при щоденному використанні. Це не натискуючий дозатор, але регулюється кількіть засобу дуже добре. Пляшка компактна і зручна у використанні.
Шампунь має чудовий аромат м’яти і ментолу, який дарує відчуття свіжості і прохолоди під час миття волосся. Перший раз коли я понюхала - мені здалося що це знаменита цукерка "плюсик" від Рошен. Консистенція шампуню густа і кремова, він легко піниться і розподіляється по волоссю.
Цей шампунь відмінно очищає волосся і шкіру голови від забруднень, та залишків засобів для укладки. Ментол надає приємний охолоджуючий ефект, що особливо приємно влітку або після важкого дня. Волосся стало м’яким, блискучим і легким у догляді.
Один з найбільших плюсів цього шампуню - відчуття свіжості і чистоти зберігається досить довго. В залежності від типу волосся і шкіри голови, але шампунь тестила уся сім'я і кожен відмітив довготривале відчуття свіжості від нього.
Шампунь містить інгредієнти, такі як олію м’яти і ментолу, які мають заспокійливі і освіжаючі властивості. Вони не тільки приємно пахнуть, але й покращують кровообіг у шкірі голови, сприяючи здоровому росту волосся. Також це натуральні екологічні компоненти.
Підсумовуючи, шампунь Head & Shoulders з м’ятою та ментолом дуже гарно себе зарекомендував. Його приємний аромат,наявність натуральних компонентів, таких як ефірні олії - роблять його досить ідеальним для щоденного використання. Особливо як освіжаючий шампунь для літнього періоду часу.
Чайне дерево
З першого погляду шампунь привертає увагу стильним дизайном упаковки, яка виглядає сучасно та привабливо. А ще мені подобається загальний синій дизайн)
Аромат шампуню - це окрема насолода. Ну люблю я такі шампунні аромати. Трошки хімічні, але не нав'язливі. Ніжний, але одночасно освіжаючий запах, чайним деревом мені не пахне. Але це і добре, бо сам запах чайного дерева - ну дуууже специфічний.
Також я помітила, що аромат шампуню залишається на волоссі протягом тривалого часу. Текстура шампуню кремова, він легко піниться і рівномірно розподіляється по волоссю.
Що стосується ефективності, то тут шампунь виправдав усі мої очікування. Він чудово очищає шкіру голови, при цьому він не пересушує шкіру і не викликає подразнень, що є великим плюсом для чутливої шкіри.
Волосся виглядає здоровішим, блискучим і об’ємним. Важливо також зазначити, що шампунь підтримує баланс вологи у волоссі, роблячи його м’яким та шовковистим на дотик.
Екстракт чайного дерева відомий своїми антибактеріальними і протигрибковими властивостями, що робить його ідеальним для боротьби з лупою і подразненням шкіри голови. Він також має заспокійливий ефект, що сприяє зменшенню свербежу і дискомфорту. Тому такий інгредієнт дуже важливо мати у складі шампуню проти лупи.
Я рекомендую цей шампунь усім, хто шукає якісний і надійний засіб для здоров’я і краси свого волосся
З кофеїном
З задоволенням ділюся своїм досвідом бо це один з найулюбленіших моїх шампуней з цієї лінійки. А все із-за аромату.
Аромат шампуню дуже приємний, мені нагадує чоловічий одеколон або просто класичний аромат чоловічих гелів для душу, є нотки свіжості, що дарує відчуття бадьорості під час миття волосся. Кавою не пахне, але кофеїн це не кава. Тому аромата кави тут і не повинно бути.
Шампунь Head & Shoulders з кофеїном справив на мене сильне враження своєю ефективністю. Він гарно очищає шкіру голови і волосся від усіх забруднень. Кофеїн повинен активізувати кровообіг в шкірі голови, що сприяє зміцненню коренів волосся і стимуляції їх росту.
Цей шампунь підходить для всіх типів волосся, що робить його ідеальним вибором для всієї родини. Незалежно від того, чи волосся сухе, жирне або нормальне, шампунь забезпечує оптимальний догляд і чудові результати.
Шампунь дуже м'яко впливає на шкіру голови, не викликаючи подразнень чи алергічних реакцій. Це особливо важливо для людей з чутливою шкірою.
Загалом, шампунь Head & Shoulders з кофеїном став класним засобом у моїй колекції догляду за волоссям. Його специфічний але приємний аромат став моїм фаворитом. Я би рекомендувала його спробувати кожній людині, чоловікам однозначно сподобається, а дівчатам все ж спочатку затестити на запах. Але якщо запах вам підійде то ви залишитеся гарної думки про цей шампунь.
Коментарі (0)